Pohovor bez rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80235
24.4.24 16:56

@Avari78 s dvouletakem jsme jezdili vlakem i šest hodin, a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
24.4.24 17:02

Tak paní ti řekla, že máš zatím přijít sama, tak jdi a je to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35954
24.4.24 17:05
@inkakřivák píše: Více

Moje kamarádka jezdila Berlín- Bratislava sama s dvouma dětma, to je s přestupem třeba 9h :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2533
24.4.24 18:55
@Avari78 píše: Více

Nevidím problém v cestování s dítětem, moje poprvé jelo 300 km ve 3 měsících, nespalo, nemělo animátora a přesto cesta v pohodě.

Pokud zákonný zástupce nemůže dorazit osobně, tak je takový problém se se školou dohodnout na videohovoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.4.24 18:59

Já mám spíš pocit, že problém bude v matce, než v zakladatelce. Jakože když si nedovede specifikovat tříleté dítě…navíc zakladatelka píše, že se vidí minimálně, nevlastní otec nepustí dítě do školky, spíš myslím, že paní matka holku odřízla, protože teď má jinou rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.4.24 06:35

2 hodiny s tříletým dítětem jsou problém jedině pokud má nějakou diagnozu nebo je matka totální neschopa :nevim: Jezdili jsme mnohem delší vzdálenosti. A kdy jindy to podstoupit, než když to potřebuje vlastní dcera??? 8o Proč nebydlíš s rodiči, když ti ještě není ani těch 18? Jistě ti to komplikuje život ve více ohledech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
25.4.24 06:58

@pikola my jsme kdysi jezdili k manželovým rodicum, cca 350km. A počítej ty přestupy - autobus - autobus - osobák - rychlík - osobák. Asi osm hodin. Nakonec jsme Kvůli tomu museli koupit auto, protože to bylo šílené, žádná návaznost, děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.5.24 15:36

@Hestík Dobrý den, opravdu moc vám děkuji za porozumění. Nakonec to dopadlo tak že mamka napsala plnou moc a přišla tam teta. Mamka pak ještě jen vyřešila pár věcí s paní ředitelkou a paní zástupkyní přes telefon. Na škole teď budu 3 týdnem. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.5.24 15:40

@Tyna15 Dobrý den, cením si vašeho názoru. Takto to pravděpodobně je. Když jsem byla před pár týdny doma, nevlastní táta si o šuškal s mamkou že pojedou bydlet do německa. Jeho návrh zněl tak že budu bydlet u babičky ale že na intru budu stále, prý si na placení intru mám vydělat nebo mi bude přispívat babička. 🙂 Zaslechla jsem se též že budou nakupovat méně jídla a potřeb. Nikdy jsme se normálně nesnesly a vlastně mi to ani vadit nebude, babička mě v podstatě celý život vychovavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29749
12.5.24 15:49

Tvoje matka má k tobě vyživovací povinnost. Co kdyby se s babičkou něco stalo? Nenechala bych to jen tak, aby ti nepřispívali. Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.5.24 21:46

@marin A to dokonce, babicka je nemocna takze by si me musel vzit na starost děda. Máma je omámená tím blbcem… Je mi 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29749
12.5.24 21:48

A v péči tě má máma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
6.12.24 20:21

@Avari78 3leta nezvládne 2h cestu? Je postižena? Dcery od šestinedělí jezdí po republice a od roka létáme s nimi k moři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin