Pohovor Kaufland
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahojte,
Byl někdo v poslední době na pohovoru v Kauflandu..?
Ráda bych věděla, jak probiha, atd..
Děkuji všem.
na jakou pozici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude v pohodě, nejspíš se zeptají jestli už jsi to někdy dělala nikdy se na nic víc neptají pokud se jde na úsek držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V poslední době to nebylo, ale myslím, že se nic nezměnilo. Ptali se mě na vyučení a na praxi. Nic víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka
Jj, vím..ted už je to fuk, o nic nejde…:-D plat by me taky zajímal…ale to asi bude město od města, ne..?
Tak k Čemu, dotazník na prodejne..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BoDaViDoVe dotazník si schovává personalistka a pak si vybírají koho pozvat na pohovor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka
nemyslím, ten který odesilas před pohovorem…ale někde jsem četla, že se vyplňuje ještě nějaký na prodejne-na pohovoru..ale lidé toho napovídají… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojte,
Děkuji všem.
pokud nejdeš na nějakou vedoucí nebo specifickou pozicic tak je to o pohodě…nic nemusíš umět ani vedět. Jediný co musíš tak je mít vlastní účet u banky (bez toho tě nepozvou), musíš přijít včas a v čistém oblečení a střízlivá…jo a ještě čistý TR…jinak nemusíš umět nic…maximálně se zeptají na předchozí zkušenosti a praxi, ale pokud nemáš tak nevadí…a budeš si muset zřídit potravinářský průkaz…
- Citovat
- Upravit
Já jsem se hlásila do Kauflandu, k pokladně, ale nevzali mě. Dali mi jen vyplnit dotazník, kde jsem uvedla, že jsem 10 let - do maturity - pracovala u jednoho zaměstnavatele, pak už se neozvali. Držím palce, ať dopadneš lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana ja2611 oni si ten dotazník schovají a ozvou se třeba později
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@jana ja2611 oni si ten dotazník schovají a ozvou se třeba později
To ne, je to už skoro rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
Děkuji všem.