Pohovor Papera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pohovor Papera
Zdravím,
máte prosím někdo zkušenost s pohovorem na pozici obchodního zástupce pro Papera?
Konkrétně tedy v Hradci Králové? ![]()
Předem díky za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Harys1 píše:
Zdravím,máte prosím někdo zkušenost s pohovorem na pozici obchodního zástupce pro Papera?
Předem díky za reakce
Konkrétně tedy v Hradci Králové?
Konkrétně z Papery ne, ale z Office Depot, což je podobné zaměření. Myslím, že to bdue klasická práce obch. zástupce. Tzn. akvizice nových klientů případně péče o stávající. Asi tam nejde moc vymyslet.
Mrkni na https://www.randstad.cz/…-na-pohovor/ jsou tam dobrý rady jak se na pohovor připravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabča68 píše:
Konkrétně z Papery ne, ale z Office Depot, což je podobné zaměření. Myslím, že to bdue klasická práce obch. zástupce. Tzn. akvizice nových klientů případně péče o stávající. Asi tam nejde moc vymyslet.
Mrkni na https://www.randstad.cz/…-na-pohovor/ jsou tam dobrý rady jak se na pohovor připravit.
Myslím spíš i to, že někde jsem četla, že probíhal cca 20 minut s klasickýma otázkama pohovoru atd…a v jiném městě bylo u výběrka 12 uchazečů a mazec.
Do emailu to nenapíšou i když jsem se ptala a nějaký čas si musím vyčlenit (díky dopravě).
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Harys1 píše:
Myslím spíš i to, že někde jsem četla, že probíhal cca 20 minut s klasickýma otázkama pohovoru atd…a v jiném městě bylo u výběrka 12 uchazečů a mazec.
Do emailu to nenapíšou i když jsem se ptala a nějaký čas si musím vyčlenit (díky dopravě).![]()
Ono záleží nejspíš v jaké fázi výběrového seš. Jestli tam bylo 12 uchazečů, tak už to mohlo být třeba další kolo, kde uchazeče sezvali do assessment centra. Jednou jsem právě zažila první kolo klasický pohovor a dále pak assessment centrum.
to mi nebylo úpně příjemné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabča68 píše:
Ono záleží nejspíš v jaké fázi výběrového seš. Jestli tam bylo 12 uchazečů, tak už to mohlo být třeba další kolo, kde uchazeče sezvali do assessment centra. Jednou jsem právě zažila první kolo klasický pohovor a dále pak assessment centrum.to mi nebylo úpně příjemné
Jdu teprve na první kolo a snad poslední
Assessment už mám taky za sebou, ale pro jinou fimru a také nic mic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit