Pohovor - připomenutí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Asi momentálně něco řeší. Počkala bych. Ví o tobě, ví, že máš zájem a jestli o tebe stojí, tak se ozve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Minulý týden mi volal pan ohledně pohovoru ale já byla na dovolený tak mi řekl že si zavoláme 18.9.2023 až se vrátím zpatky do Česka. Pán se do 11h neozval tak jsem mu zavolala a řekl že mi zavolá chvíli po 12h. Teď je půl třetí a nikdo mi nevolal. O tu práci mám vážně zájem jak by jste se zachovali na mém místě už je mi trapné mu volat a opět se připomínat.Zavolali by jste mu ještě jednou? A nebo by jste napsali SMS? Pokud ano co mu mám říct aby to nebylo hloupé. Ach jo já mám asi fakt smůlu. Mrzí mě to.
Nechci vypadat jako vtěrka.
Pokud o tebe má zájem, tak znovu zavolá. Sama bych už nevolala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to ja bych zavolat, zitra behem dopoledne, doporucila. Jeste nikdy nikoho nevyhodili jen proto, ze ma o praci zajem a aktivne komunikuje.
Ja kolikrát zapomenu, najednou zmizí dva dny, behem kterych uz může byt pozice kdyz ne primo obsazena, tak rozjednane VŘ a uz muze byt pak cekacka na další kolo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulý týden mi volal pan ohledně pohovoru ale já byla na dovolený tak mi řekl že si zavoláme 18.9.2023 až se vrátím zpatky do Česka. Pán se do 11h neozval tak jsem mu zavolala a řekl že mi zavolá chvíli po 12h. Teď je půl třetí a nikdo mi nevolal. O tu práci mám vážně zájem jak by jste se zachovali na mém místě už je mi trapné mu volat a opět se připomínat.
Zavolali by jste mu ještě jednou? A nebo by jste napsali SMS? Pokud ano co mu mám říct aby to nebylo hloupé. Ach jo já mám asi fakt smůlu. Mrzí mě to. 
Nechci vypadat jako vtěrka.