Pohovor Siemens Ostrava

Anonymní
9.1.23 11:36

Pohovor Siemens Ostrava

Dobrý den, nebyl prosím někdo poslední dobou v Ostravě na pohovoru na zpracování faktur? Jak pohovor probíhal a byl online nebo „na živo“?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
9.1.23 12:52

Já tam pracovala 9 měsíců a pak odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.23 13:32

@FraDeu můžu se zeptat proč? Kvůli stresu? A kdy jsi nastupovala, minulý rok?

• Citovat
  • Upravit
2330
9.1.23 13:38
@Anonymní píše:
@FraDeu můžu se zeptat proč? Kvůli stresu? A kdy jsi nastupovala, minulý rok?

Je to 4 roky zpátky. Našla jsem si práci v mém vysněném oboru, tak jsem odešla. Nic zatím není. Stress tam není. Já si tam spíš chodila odpočinout. První 3 měsíce máš školení na SAP a poté máš 4 denní homeoffice a 1× týdně na pobočku do práce. Teď nevím, jak to mají. Vyfasuješ i pracovní notebook a pevnou práci máš denně 10-14 kdy musíš být k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.23 09:30

Jsou neschopní zaměstnat člověka, půl roku se tam snažím dostat, s nima se dohodnout, aby mě zaměstnali, připomínat se… A prdlajs… Personalisti jsou arogantní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.23 10:16
@Anonymní píše:
Jsou neschopní zaměstnat člověka, půl roku se tam snažím dostat, s nima se dohodnout, aby mě zaměstnali, připomínat se… A prdlajs… Personalisti jsou arogantní

Byl/a jsi tam na pohovor?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.23 13:05
@Anonymní píše:
Byl/a jsi tam na pohovor?

Ti personalisti z lidí dělají pitomce… Vždyť je to brigáda na dvacet hodin týdně, zadávání dat do systému… Tvrdili mi, že výběrko trvá tři týdny… Po třech týdnech se člověk ozve a prdlajs, zase si vymyslej něco, že to nejde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.23 13:08
@FraDeu píše:
Já tam pracovala 9 měsíců a pak odešla.

To bych chtěla vědět, jak jste se tam teda dostala.

• Citovat
  • Upravit
2330
10.1.23 14:50
@Anonymní píše:
To bych chtěla vědět, jak jste se tam teda dostala.

Prvně jsem poslala přes jejich web žádost o práci. Oni mi volali, pozvali na pohovor. Poté se ozvali, že mě vemou, šla jsem podepsat smlouvu s nástupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.23 12:16

Tam se člověk dostane asi jen přes postel. Osm zamítnutí, z toho dvě výběrová řízení zrušena. To není dobrá vizitka teto pochybné firmy!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.23 17:51
@Anonymní píše:
Tam se člověk dostane asi jen přes postel. Osm zamítnutí, z toho dvě výběrová řízení zrušena. To není dobrá vizitka teto pochybné firmy!!!

No já Ti nevím. V lednu jsem poslala žádost, byla na pohovoru a od února nastoupila. Komunikace vždy na profesionální úrovni. Zatím jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.23 20:48

Ahoj, prosím o aktuální info, jak se to nyní pohybuje v Siemensu s platem na účetních pozicích s němčinou. Uvažuji o změně práce a ráda bych něco z domu. A opravdu umožňují plný home office po zaučení? Nejsem z Ostravy. Děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat