Pohovor u brigády - rady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@blabla123 já si vždy na pohovor oblékám společenské kalhoty, lodičky, halenku a sako…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení dle Vermun. Vynech kraťounké sukně nebo hluboké výstřihy a kroť se v barvách. Rozhodně ne džíny. Nepřežeň to s parfémem.
Jestliže jsi nikde nepracovala, předpokládám, že se tě budou ptát na vzdělání a určitě padne otázka, proč chceš zrovna k nim. Na to se připrav, protože odpověď „mám ráda autíčka“ asi nebude to pravé ořechové.
Neboj se otevřeně hovořit o financích, možná budeš dotázána i na to, kolik si představuješ, ale v případě brigády to asi máte rovnou dané, nevím.
Přijď včas. Zbytečně se nevykecávej, ale taky se neboj mluvit. Nešermuj rukama. Pokud to má být typ brigády, kdy budeš přímo komunikovat se zákazníky, určitě si na pohovoru budou dávat pozor na to, jaký máš mluvený projev.
Na závěr často padá dotaz, zda se chceš ještě na něco zeptat. Neboj se zeptat na cokoliv, co tě zajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já byla na pohovoru v džínách vždycky. Ale jako rifle hezké, neoškubané, decentní barvy, k tomu obyč nátělník /triko, na to sako a slušnou botu(ne tenisky)…Vždy se jednalo o kancelářskou práci. Co se samotného pohovoru týče, hlavně být přirozená, říct co očekáváš, vyslechnout, co očekávají oni,…mně se velmi vyplatilo mluvit narovinu (ještě se mi nikdy nestalo, že by mě někam nepřijali-čímž se nechlubím-samotnou mě to překvapuje, spíš to píšu proto, že fakt není potřeba si hrát na to, že vše znáš, umíš, všemu rozumíš,…)Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji holky za rady, pohovor na 30 min. Líbila jsem se mu a v neděli se jdu zaučovat.
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
Děkuji holky za rady, pohovor na 30 min. Líbila jsem se mu a v neděli se jdu zaučovat.
Perfektní
.Gratuluju!!Ať se ti líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tam holky končím. Chtěla jsem, abyste to věděly, když jste mi tak ochotně pomáhaly.
- Citovat
- Upravit
@blabla123 píše:
Tak tam holky končím. Chtěla jsem, abyste to věděly, když jste mi tak ochotně pomáhaly.
Jezis, to bylo rychle teda.co se stalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luca241 píše:
Jezis, to bylo rychle teda.co se stalo?
Prodejna je proti prodejně, kde se kouří (z toho mi není dobře) - dopředu jsem to nevěděla.
Je to cca 2m od vchodu do té kuřácké.
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer, čeká mne první pohovor. Majitel o mne má velký zájem (alespoň mi to napsali). Mohli byste mi poradit, jak se na pohovor připravit, co si obléci, co si přinést atd.
Jedná se o českou firmu, která se zabývá prodejem modelů (jezdící autíčka, tanky).
Děkuji za rady.