Pohovor u České pošty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
20.5.19 13:29

No jdu tam příští týden, tak uvidím. My tu moc pracovních nabídek nemáme, jsme tu na malym městě, takže si vybírat nemůžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.5.19 15:55

Byla jsem a ptali se tak nějak normálně, co očekávám, kdy plánuji děti, co umím atd. vzali mě hned, mají málo lidí. No a před koncem zkušebky jsem utekla :D babsky kolektiv, takže děsný pomluvy, pak hodně stres, prodávání nesmyslných produktů a tlačení tedy s tím ať prodáváš víc, buzerace, teď předávání, počítání cenin losů atd. před každým dnem volna, ted si vše musíš hlídat jinak to musíš zaplatit - hrůza. Každý den nám přehazovali směny, takže místo plánované ránní třeba zase odpolední nebo celý den, pokaždý nám házeli soboty. Teď ty lidi protivní a romové pro dávky chodili týden předem se ptát, ne, fakt už ne :lol: být tebou, hledám jinde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.5.19 16:08
@dracula-s píše:
Byla jsem a ptali se tak nějak normálně, co očekávám, kdy plánuji děti, co umím atd. vzali mě hned, mají málo lidí. No a před koncem zkušebky jsem utekla :D babsky kolektiv, takže děsný pomluvy, pak hodně stres, prodávání nesmyslných produktů a tlačení tedy s tím ať prodáváš víc, buzerace, teď předávání, počítání cenin losů atd. před každým dnem volna, ted si vše musíš hlídat jinak to musíš zaplatit - hrůza. Každý den nám přehazovali směny, takže místo plánované ránní třeba zase odpolední nebo celý den, pokaždý nám házeli soboty. Teď ty lidi protivní a romové pro dávky chodili týden předem se ptát, ne, fakt už ne :lol: být tebou, hledám jinde :D

No a ty jsi byla na pozici pokladníka nebo za přepážkou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.5.19 16:52

@NikyNikyNiky15 Za přepážkou, ale v pokladně jsme se střídali - nebyli lidi. Je to teoreticky to samé, babský kolektiv, zoodpovědnost za peníze, známky, losy. Předávání každé známky, obálky, když jdeš na dovolenou. Tuhle mě nutili v horečkách a průjmech jít předat ceniny. Počítat peníze po holkách a kontrolovat denní výpisy, zdali sedí. Ty vlastně zásobuješ dole holky zbožím, které si objednají a musíš jim to přinést, vést pořád a kontrolovat - a zboží je vonný stromeček, svíčka i obálka :D. Pak přijde někdo do pokladny vybrat xx tisíc a je protivnej, že počítáte pomalu - přitom mu nechcete dát o 2k navíc, že. Fakt ne, ČP už nikdy :zed: jsi-li extrovert a nevadí ti buzerace, která je krutá, pak tam jdi, ale radím ti, najdi si lepší místo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat