Pohovor ve Starbucks
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Co ty a Freud a jaky mas vztah k teorii systemu a teorii socialnich faktu a taky Marx byl zminovan.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uštěpačné poznámky dotyčné osobě nepomůžou, pokud nemáte laskavé slovo, tak nekomentujte.
Já jsem na pohovoru ve Starbucks nebyla, ale nebála bych se toho. Pracují tam převážně brigádníci (tudíž budou brát opravdu každého) a pokud jsi časově flexibilní, dokážeš pracovat ve spěchu, no a máš třeba i ráda tu kávu, tak tě vezmou. Hodně štěstí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ronnieveise píše: Více
Nechápu diskutující na emiminu. Zakladatelka se slušně zeptala, tak nevím, proč si z ní někdo musí dělat srandu. Dneska to je několikátá diskuze, kde se zakladatelka na něco zeptala a lidi řešili něco jiného a byli protivní ![]()
Na pohovoru ve Starbucks jsem nebyla, ale myslím, že to nebude nic hrozného. Zdá se mi, že tam pracují mladí lidé po škole, takže si myslím, že nebudou velké nároky. Kamarád dělá managera v McDonaldu (já vím není to Starbucks ale myslím, že to bude podobné) a jediné co chtějí je někoho spolehlivého a normálního ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani já jsem na pohovoru v této firmě nebyla. Ale doporučila bych trošku si nastudovat jejich sortiment a firmu jako takovou (postačí třeba wiki). A pak klasika, prostudovat inzerát a zkusit najít obdobně zkušenosti ve své dosavadní kariéře (třeba komunikační dovednosti musí mít prodavač ve Starbucks, stejně jako roznosce letáků nebo vrcholový manager).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, chci se zeptat, jestli někdo z vás absolvoval pohovor ve Starbucks? Na co se konkrétně ptají? Moc děkuji