Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to bludna uzlinka, ja ji tam mam od detstvi a moje mamka taky. Pokud se nezvetsuje a neboli, nech to byt. Jo a muze trochu bolet a byt zvetsena kdyz budes nemocna. Ja myslela ze tu bulku mam jen ja a mamka
je srandovni ze kdyz chces aby ti ji nahmaal nekdo jiny tak to nejde. Jak si tam tak jezdi ale vzdycky se vzati na stejne misto jakoby na celisti.
Já jí mám taky na tváři, jakoby kousek vedle nosu, mam jí tam odmala, je pořád stejná, nebolí, jen jak chytnu rýmu tak se zvětší
známá je sestřička a říkala mi že je to tuková bulka..
@peťulís kdyby byla tukova tak se nezvetsuje a neboli. Je to uzlinka, proto boli kdyz jsi nemocna:)
@Anonymní píše:
Mám na vás takový dotaz,
pozoruji nějaký ten týden malinkou pohyblivou bulku jakoby ve tváři. Je nahmatatelná jak z venku, tak zevnitř, jakoby vedle dásně, ale evidentně je ve tváři - špatně se to popisuje.
Měla jste to některá? Prý se jedná možná o ucpanou slinnou žlázku. Kam bych si měla dojít na ORL?
Sama o sobě nebolí, jen když na ní tlačím, když si ji nahmatávám.
Současně se léčím na štítnou žlázu, může to mít s tím společné.
Měla jsem bulku ve tváři, mi říkala máma zdravotnice, že je to tuková bulka. Ale zmizelo to ![]()
Mám na vás takový dotaz,
pozoruji nějaký ten týden malinkou pohyblivou bulku jakoby ve tváři. Je nahmatatelná jak z venku, tak zevnitř, jakoby vedle dásně, ale evidentně je ve tváři - špatně se to popisuje.
Měla jste to některá? Prý se jedná možná o ucpanou slinnou žlázku. Kam bych si měla dojít na ORL?
Sama o sobě nebolí, jen když na ní tlačím, když si ji nahmatávám.
Současně se léčím na štítnou žlázu, může to mít s tím společné.