Pohyblivá bulka - tvář

Anonymní
10.12.12 16:09

pohyblivá bulka - tvář

Mám na vás takový dotaz,
pozoruji nějaký ten týden malinkou pohyblivou bulku jakoby ve tváři. Je nahmatatelná jak z venku, tak zevnitř, jakoby vedle dásně, ale evidentně je ve tváři - špatně se to popisuje.
Měla jste to některá? Prý se jedná možná o ucpanou slinnou žlázku. Kam bych si měla dojít na ORL?
Sama o sobě nebolí, jen když na ní tlačím, když si ji nahmatávám.
Současně se léčím na štítnou žlázu, může to mít s tím společné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
10.12.12 16:12

Je to bludna uzlinka, ja ji tam mam od detstvi a moje mamka taky. Pokud se nezvetsuje a neboli, nech to byt. Jo a muze trochu bolet a byt zvetsena kdyz budes nemocna. Ja myslela ze tu bulku mam jen ja a mamka :lol: je srandovni ze kdyz chces aby ti ji nahmaal nekdo jiny tak to nejde. Jak si tam tak jezdi ale vzdycky se vzati na stejne misto jakoby na celisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
10.12.12 16:35

Já jí mám taky na tváři, jakoby kousek vedle nosu, mam jí tam odmala, je pořád stejná, nebolí, jen jak chytnu rýmu tak se zvětší :D známá je sestřička a říkala mi že je to tuková bulka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.12.12 16:58

@peťulís kdyby byla tukova tak se nezvetsuje a neboli. Je to uzlinka, proto boli kdyz jsi nemocna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.12.12 17:12
@Anonymní píše:
Mám na vás takový dotaz,
pozoruji nějaký ten týden malinkou pohyblivou bulku jakoby ve tváři. Je nahmatatelná jak z venku, tak zevnitř, jakoby vedle dásně, ale evidentně je ve tváři - špatně se to popisuje.
Měla jste to některá? Prý se jedná možná o ucpanou slinnou žlázku. Kam bych si měla dojít na ORL?
Sama o sobě nebolí, jen když na ní tlačím, když si ji nahmatávám.
Současně se léčím na štítnou žlázu, může to mít s tím společné.

Měla jsem bulku ve tváři, mi říkala máma zdravotnice, že je to tuková bulka. Ale zmizelo to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 17:59

Tak děkuju všem za odpovědi ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat