Kdy jste začaly vnímat pohyby - 16tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
18.2.11 10:59

Ahoj.....já jsem prvorodička a cítila jsem bublinky už ve 14tt, v 15tt jsem cítila takové táhlé zašimrání až mě to vyděsilo :D a prý to bylo ono…pak jsem to cítila ještě párkrát slabounce,ale jinak zase nic…taky se bojim, aby bylo v pořádku-myslela jsem, že když už je to cítit, tak pak v nějakých intervalech pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
18.2.11 11:01

já jsem prvorodička a pohyby jsem začala cítit snad až ve 21TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
18.2.11 13:36

no já u prvního dítěte taky až ve 21tt,ale teď to má být dřív…tak newím…už mě to začíná děsit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.3.12 08:08

Ahoj, já se taky zeptám, sice koukám, že o rok později:-D. Jem dnes 15+1 tt, ale včera v autě se mi zdálo (když jsme přejeli strašný hrbol na silnici), že mi výrazně cuklo asi 2× v podbříšku, ale ne úplně ve spod. Pak asi za 5 minut znovu a teď ráno také:-). Může to být mimís, případně cítili jste také cukání-jako tik:-D? Necítím, nebo možná nevnímám motýlí šimrání… možná se můj malej jen víc rozčiluje a nelechtá:-D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
27.3.12 18:16

ahhoooojj…já myslím,že to můžou být pohyby… :potlesk: :D

je krásný to číst po roce…právě teď už mám téměř 8-kilového cvaldu v náručí:-)))

přeju hodně zdravíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
19.6.13 09:53

Ahoj holky, chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Je možné, že jako druhorodička už cítím pohyby. Jsem dnes 14+6. Ale necítím to v podbříšku, ale jakoby na levé straně břicha. Takové občasné zachvění. Nebo je možné, že se tam mrňous někde cpe a mě se třepou střeva, vnitřnosti, nebo něco podobného? Na jíné straně to zatím necítím. Děkuji.

Už jsem trošku nervozní, připadám si a vypadám netěhotně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.6.13 10:23

@admenL druhorodičky cítí pohyby dřív, já cítila prvního v 16tt

• Citovat
  • Upravit
4
19.6.13 10:25

Já pořádné nezaměnitelné kopance kolem 21 týdne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
19.6.13 10:27

U prvni 21tt.,u druhe 16+1tt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.6.13 11:50

@admenL ahoj, já jsem dnes 40+3tt, jsem prvorodička a vzpomínám, že pohyby jsem cítila už kolem 16-17tt a to se všude píše, že prvorodičky cítí mrňouse až kolem 20tt, druhorodičky dříve, takže je to možné, že jsi cítila pohyby, každá to máme jinak :mavam: jinak se netrap, že si připadáš netěhotně, já to měla stejně, v 5.měsíci jsem byla na plese a nikdo na mě nic nepoznal, žádné bříško, ale to přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cocola
19.6.13 19:29

Ahoj holky, já jsem taky prvorodička (22tt) a pohyby vnímám asi tak od 18tt. Nejdříve jsem myslela, že jsou to „větry“, ale pak se to stupňovalo a jaksi jsem nikudy „neucházela“ :cert:, tudíž mi docvaklo, že je to ONO :D Ale nečekala jsem to, myslela jsem, že jako plnoštíhlá si na to budu muset počkat dýl.. I když je fakt, že muž ani já to zvenku na břiše ještě necítíme - špek se ještě dostatečně nenapnul :P

• Citovat
  • Upravit
26
18.2.14 13:17

Ahoj, koukám, že tu dlouho nebyl žádný příspěvek. Také se chci podělit.. Jsem 16.týden a furt nic. Jediné ci cítím je to, jak mi kručí v žaludku :D to je celé. těším se, až ucítím první pohyb :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
18.2.14 13:20

Ja u prvniho v 15tt, u druheho v 17tt a u tretiho na samotnem konci 19tt.
A vcil mudrujte. :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
18.2.14 13:22

Takové ty bublinky někdy kolem 17 tt a kopaneček ve 21 tt, jsem prvorodička.

• Citovat
  • Upravit
281
18.2.14 13:22

Já jsem asi poleno, ale jsem v 17t a necítím nic :mrgreen: A vzhledem k tomu, že už mě přešly nevolnosti, tak vůbec nevím, že jsem těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí