Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte maminy…
jsem v 16tt(druhé těhu)…a četla jsem,že už je možné cítit pohyby-chvění…já teda zatím nic necítím…
v kterém týdnu jste je začali vnímat vy při druhém těhotenství?
![]()
Při druhém už někdy ve 14tt, a byly i vidět… Ale vyděsilo mne to víc, než kdyby počkaly až do 20tt
U prvního byly pohyby od 16tt a rozhodně ne tak silné jako u mladšího ve 14.
Ahoj, při prvním těhu jsem cítila pohyby v 16tt, při druhém v 17tt. Ze začátku jsem je cítila jen, když jsem v klidu seděla nebo ležela.
Myslím, že máte ještě čas ![]()
při druhém těhu jsem je cítila okolo 17 tt. ale jen v předklonu
a nebo v klidu
u prvního 23+3. U druhého 15+4, kolem 23tt už to pak byly pořádné kopance a od 30tt až do porodu jsem vysloveně trpěla a modlila se ať už je konec a narodí se,měla jsem pocit že mi snad prokope břicho. ![]()
Já jsem cítila v polovině 17tt takové šimrání, jako když lezou bublinky
ale to jen když jsem se soustředila a byla v klidu a v 18tt už jsem cítila pohyby pořádně, teď den jsem se vdávala a trsala jak o život a Mareček v bříšku trsal až do rána ![]()
u obou stejně 17tt, jen u druhého jsem si byla 100% jistá že je to fakt ono ![]()
jejda…tak to budu psychovat,že ještě nic ![]()
včera jsem cítila takový bublinky…ale jestli to bylo ono…u prvního dítěte jsem cítila až ve 21tt…tak třeba to bude taky později
bojím,bojím
![]()
Ja presne 4 tyzdne skor ako som ako prvorodicka mala citit … ale potvorka sa prirodzene narodila 36+0 …
Doktorka vravela ze ju citim tak skoro ze som malicka a ze na mna lahko dosiahla.
prcka jsem začala cítit v 17tt(jemné šimrání, bublinky) a přesně v 19+0tt první opravdový kopanec
První šimrání 16.tt, po 20.tt to už bylo nepřehlédnutelné a teď v 28.tt jsou vidět boule na břichu a nejlepší je, že malej kope a dělá sudy zásadně, když se rozhodnu jít spát ![]()
jj to znám,to mi dělala malá,nemohla jsem spát na levým boku,jak jsem tak lehla,tak tam začala kopat jak zběsilá…před porodem už to byla hrůza…nevěděla jsem už jak lehnout ![]()
tady ten lumpík si dává na čas.....v sobotu začínám 17tt,tak už by mohl… ![]()