Pohyby 26. týden těhotenství

172
22.9.15 10:55

Pohyby 26tt

Ahoj holky, jsem na zacatku 26 tt..jak jste citili pohyby? ja teda nic moc…jen tak dole obcas v podbrisku :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1220
22.9.15 11:00

Ahoj, já cítím pohyby pořád, hlavně teda večer a to jsou třeba kopance i do žeber. Jsem ve 27 tt. Ale moje kamarádka zas necítila malou celé těhotenství a narodila se jí zdravá holčička. Důležité je co ti řekne lékař ale byla bych v klidu. Někdo prostě cítí pohyby méně nebo s jinou intenzitou ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.9.15 11:00

Ruzne, ja cele tehotenstvi nemela zadne velke vlneni ani identifikovatelne rany do zeber apod, co nekdo popisujde, spis tlaky…zalezi, jak je mimco otocene. Ale po 28. tydnu bys je uz mela citit opravdu pravidelne a v kazdem pripade pokud bys mela pochybnosti, je lepsi se nechat zkontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.9.15 11:03

Jdu na kontrolu za tyden,,jko pohyby citim..sem tam ale jen v podbrisku..zadne okolo pupiku apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.9.15 11:24

@lensom jak kdy - dle natočení prcka.. pokud cítíš jen málo, může být otočený k páteři a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.9.15 11:28

Ty silnější okolo pupíku přijdou později, ještě budeš na tohle „šimrání“ vzpomínat:) A pokud jsi prvorodička, tak je to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.9.15 11:51

@lensom taky záleží na umístění placenty. Já ji mám třeba na přední stěně, takže pohyby kolem pupíku necítím vůbec. Ze začátku jen v podbřišku a od nějakýho 28tt nahoře u žeber, někdy na boku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí