Pohyby a bolest v podbřišku

418
2.1.12 16:54

Pohyby a bolest v podbrisku

Ahoj holky, chtela jsme se zeptat jsem va 27tt a za posledni dva dny necitim tolik pohyby predtim kopal jalk blazen a ted skoro nic kdyz si dam ruku na bricho tak kolikrat citim ze kopne ale je to o hodne slabsi nez predtim,jeste mam takovej tlak v podbrisku jako bych mela porad plnej mocak :-/ takovy napinani. mela sem opar pres pul pusy a udelala se mi boule pod bradou ale to rikal doktor ze je zvetsena uzlina z toho oparu a ze to pro miminko nebezpecny ted uz neni jen pry do prvniho trimestru…tak tim se snad nic stat nemohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
2.1.12 17:04
Janicka159 píše:
Ahoj holky, chtela jsme se zeptat jsem va 27tt a za posledni dva dny necitim tolik pohyby predtim kopal jalk blazen a ted skoro nic kdyz si dam ruku na bricho tak kolikrat citim ze kopne ale je to o hodne slabsi nez predtim,jeste mam takovej tlak v podbrisku jako bych mela porad plnej mocak :-/ takovy napinani. mela sem opar pres pul pusy a udelala se mi boule pod bradou ale to rikal doktor ze je zvetsena uzlina z toho oparu a ze to pro miminko nebezpecny ted uz neni jen pry do prvniho trimestru…tak tim se snad nic stat nemohlo

být Tebou tak pro klid si zajedu do nemocnice. ja mela zase jiny problem - z niceho nic strasne moc kopal, ale to už bylo v době termínu..
o tomhle je těžké se radit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.1.12 17:07

Ahoj, já jsem 26tt a 4 dny jsem skoro necítila pohyby. Skoro znamená, že když už něco, tak jsem se musela hooodně moc soustředit a bylo to slabý. Přijde mi i že mi kleslo břicho, prcek se prostě přesídlil dolů, dřív kopal nad pupíkem a teď zase v podbřišku - takže jsem taky měla tlak v podbřišku a pořád čůrala. No, první noc jsem byla vystresovaná, ale mám angelsound, tak jsem poslouchala :srdce: a to mě uklidnilo. No a dneska v noci celou noc řádil jak zběsilej, tak se neboj, nabírá síly :hug: i když moc dobře vím, jak se cítíš, pro klid kdyžtak zajeď na pohotovost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.1.12 17:19

jj, taky sem premyslela jestli to neni tim ze se mala premistila dolu :nevim: a proto ten tlak v podbrisku a jeste ke vsemmu jsme po cisari tak premyslim jestli ten tlak jako kdyz se mi napina deloha neni z toho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.1.12 17:21

...

a co muze znamenat kdyz naopak kope hodne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.1.12 17:22

ja mela pohyby spis cim dal silnejsi, nez aby slably…ale kazda maminka to ma asi jinak…kazdopadne udelej jak to sama citis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.1.12 17:23
Janicka159 píše:

Cetla jsem, ze kdyz se zacne moc hybat ze ma malo kysliku, nebo plodovy vody…ale ja ctu jen ty nejhorsi scenare :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.1.12 17:25
Reinka píše:
Janicka159 píše:
Cetla jsem, ze kdyz se zacne moc hybat ze ma malo kysliku, nebo plodovy vody…ale ja ctu jen ty nejhorsi scenare :roll: :oops:

taky jsem vždycky četla jen černou kroniku… :oops:
u nas to byla pravdepodobne ta plodova voda, ale jelikoz jsem nebyla otevrena, tak me v klidu poslali domu a ja pak rodila se zelenou vodou, kterou mi malej dva dny zvracel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.1.12 17:27

...

Jejda tak ted se budu bat i kdyz budu citit hodne pohyby aby to zas nebylo neco spatnyho :zed: jenze jak se tohle pozna? Kdyz nekdo ma trebas sillnejsi pohyby i normloane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
2.1.12 17:30
Janicka159 píše:
Jejda tak ted se budu bat i kdyz budu citit hodne pohyby aby to zas nebylo neco spatnyho :zed: jenze jak se tohle pozna? Kdyz nekdo ma trebas sillnejsi pohyby i normloane..

Celá já…plaším, když se nehejbe, pak se hejbe celou noc jak ďas, tak plaším znovu… :roll: A takhle pořád dokola :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.1.12 17:31

no ja jsem je mela normalne silne, mam to i natocene, jak mam vlny na brise :-)
ale to co pak nasledovalo bylo silene, to poznas, kdyby nebylo neco v poradku..
hlidej pohyby a kdyby jsi uz z toho mela vazne stres, tak jed…

pekne prcka provokuj, at se trosku hyba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.1.12 17:40

..

Snažím se ale je porad nakej linej :-D Prijde mi ze ho mam nekde dole mam takovej tlak jak kdyby mi lezel dole na mocaku proste nevim jak to presne ten tlak popsat nic strasnyho ale jak kdyz se tam nekam nafutrovelo :-)tak sand to je normlani i proto treba ty slabsi pohyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.1.12 17:45

no uz se mu tam zmensil prostor, mne spadlo bricho az za dlouho, az jsem si rikala, ze zas nikdy neporodim :-D
a kdy jdes na prohlidku?tak zitra zavolej sve doktorce a zeptej se…to budes mit asi nejlepsi info.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí