Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky asi mam hloupý dotaz ale když vám Dr. dělal utz ve 13 tt kolik vám řekl že mimi asi váží pořád se mi totiž něco nezdá.diky za odpovědi
Plod měří od temene k zadečku asi 7 cm, váha se pohybuje mezi 14-20g.
To jsem okopírovala z webu o těhotenství, mě teda doktor říkal délku, ale o váze se nezmiňoval..co se ti nezdá??
Karku píše:
Plod měří od temene k zadečku asi 7 cm, váha se pohybuje mezi 14-20g.
To jsem okopírovala z webu o těhotenství, mě teda doktor říkal délku, ale o váze se nezmiňoval..co se ti nezdá??
Právě že se mi nezdá ta váha Dr. mi říkala ze malej měří 6.5 cm a váží 61,2g což se mi zdá moc proto se ptám.
buď v pohodě, to ses zřejmě přeslechla, kdyby to bylo o tolik víc, doktor by to řešil, buď v klidu, mě váhu vůbec neříkal, jen délku a že je vše OK, věřím mu a vím, že kdyby se mu cokoli nezdálo, tak to začne řešit
Právě že nepřeslechla mám to napsané i na tom snímku z utz. Asi už mi z toho všeho haraší.
tak já nevím, já jsem si fotku z UZV nebrala, ale na zprávě mám jen délku a že je vše OK, a doktor říkal, že je něco v nepořádku??
Pravě že neříkal ale je mi všechno moc divné už po 3 během týdne mě posílal na gen. testy a pořád se mě ptá jestly si nechci lehnout do nemocnice a přece kdyby bylo vše v pohodě tak k němu nechodím pomalu 2krát týdně ![]()
to je divný, tak často k němu chodíš? A nechceš zkusit jiného gynekologa?? Nevím, odkud jsi, ale konzultace je možná, zaplatíš třeba jednorázově 300,– Kč a budeš znát jiný názor na své těhotenství, tvůj doktor je s prominutím na houby, když ti k tomu nic neřekne
Dr. je výborný mám ho už dlouho spíš si myslím že mě jen nechce strašit už několikrát jsem o mimi přišla a ví jak si všechno moc beru asi chce jen mít jistotu a zbytečně mě nechce stresovat.
Když jsem byla v 13TT, tak mi gyndr řekl, že měří 6cm (s nožičkama cca 9cm).Množství plodové vody,že mám akorád.A váhu že má 60g.Také jsem se bála.
Teď jsem v 17TT, podle stehení kosti mimísek naprosto odpovídá velikostí a váhu mi neřekl.Triple testy mi vyšly dobře a vše vypadá ok.
Takže bych nevěřila všemu, co se kde píše.
Pokud se cítíš dobře, je nejspíš všechno v pořádku ![]()