Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě dodám, že takhle tvrde jsem cítila i u druhého porodu… Neměla jsem bolesti, jen sem tam tvrdnuti břicha ( teď od 15tt) ani voda neprskla. Ale tak sem muže donutila jet a ejhle 2 cm a už si vás tu necháme…
No u me to pichani znamenalo zkracovani cipku… Takze pres 3 tydny na kapackach… Asi bych si pro jistotu skocila k dr, nez aby se rozjel porod..
@Neuz děkuji. No muž je ještě v práci… Takže ráno budu pro jistotu volat a dystak pojedu… Je fakt že první tehu jsem byla tenkrát taky na kapačkách zhruba nějak v tomto týdnu kvůli tvrdnuti břicha a píchání mi injekce kvůli plícim… No snad ještě pár týdnů mrne vydrží
Taky jsem to tak měla, myslela jsem, že mě tam to mrnavy řeže nožem ![]()
Podle doktorky se to prostě připravovalo
vydržel do 39+5..
Řezání bylo nejspíš otevírání. Určitě máš nařízený klid na lůžku, tak se to snaž dodržovat, ať to ještě pár týdnů vydržíš. ![]()
Tak já vám ženský nevím.. 32+0 dnes. Už dva dny se synator hýbe jak blázen. Dnes byl na štorc, tak snad se otočil (už sem ho otoceneho měla, před 2 týdny dr řekl že je zas hlavou nahoru)… Od včera bolení stydké kosti jakoby a dneska takové divné píchání (řezání) celkem nepříjemné… Před 3 týdny čipek zkrácený a otevřena na prst… Z důvodu 3 tehu asi pryč i rodit dřív budu… Ale přeci jen do termínu je ještě 8 týdnů… Kdo měl taky takhle píchání a rozjel se mu pak porod nebo nerozjel? Ještě dodám, že když si sahnu tam dolů, cítím takové tvrdé…