Pohyby dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
21.6.15 10:36

Já teda nevím, ale beru hořčík a pohyby mam kolikrát tak silný, ze si musím „mackat“ bricho zpátky do původního tvaru (zamackavat boulicky) :D silné pohyby cítím asi od 22tt a vim ze me na to nepomůže opravdu nic nez porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
21.6.15 11:12

Já mám v břiše velkého divocaka, řadí pořad, i v noci, nutí mě chodit curat i desetkrát za noc.

Co mi pomáhá, je masáž zad až po zadek a kostrč, chodim k paní, která se specializuje na těhotné. Po masáži oba dva (já i mimi) spime i dva tři dny jak zabití, jako by se tam uvnitř jinak srovnal nebo co.

Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
21.6.15 11:29

Tak mu přes břicho naplácej, třeba tě poslechne a přestane kopat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.6.15 11:30

Díky moc za rady těm, co je tu vypsaly, pohybu mám dost, divočí to až když se dám do klidu a tu masáž určitě zkusím, to by mohlo být fajn pro obě strany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
21.6.15 11:49

@KT77 můj divocí i když se hybu, zkoušela jsem jógu, cvičilo mimi a já nemohla, zkoušela jsem klasický cvičení, cvičilo zase mimi, zkusila jsem i tehotensky břišní tance, kde vrtime bokama v jemném tempu a u toho usne i můj divocak.

Po té masáži ale utlumi pohyby jako že nemám sisate hroudy a kopance, ale pak zase resim, jestli je divocak OK, to si nevyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí