Těhotenství a pochva

63
20.6.15 21:57

tehotenstvi a pochva

Ahoj holky jsem ve 29tt. Jsem sice po druhé těhotná ale v prvním těhotenství jsem to neměla… Picha mě dneska celej den v pochve malej mě třeba nakopne a začne mě tam pichat jak kdyby se mi někdo snazil pichnou spendlikem… Teď už to mám nejméně hodinu po pěti minutách a nwm co by na to mohlo pomoci aby to přestalo pořadí prosím naka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
20.6.15 21:58

Magnezium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.6.15 22:03

Magnezium beru 2× denně jelikož jsem předtím měla křeče do zad a břicha a pochvy gynekolozka mi řekla že neví co to je… Křeče do břicha zmizeli do zad je mám jen občas ale dneska mi začalo pichani v pochvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.6.15 22:04

@Ilona9 mám to teď taky tak a u prvního jsem to skoro nezažila. Asi je mimčo otočené jinak a nakopává tě do citlivého místa. Já s tím teda nic nedělám, je to sice občas nepříjemné, ale nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.6.15 22:09
@Hoa Maiše:
@Ilona9 mám to teď taky tak a u prvního jsem to skoro nezažila. Asi je mimčo otočené jinak a nakopává tě do citlivého místa. Já s tím teda nic nedělám, je to sice občas nepříjemné, ale nic hrozného.

A jak dlouho to tak mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
20.6.15 22:13

Pamatuju si na to, měla jsem to skoro až do porodu… Pak už jsem si zvykla a říkali jsme, že mě malá štípe :lol: :lol: Tenkrát jsem si plánovala, jak jí to vrátím až bude venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.6.15 22:16

Mužeš to magnezko navýšit, ale já bych si z toho nic nedělala. Měla jsem to taky a k porodu to nevedlo, jen to bylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
20.6.15 22:17

@Ilona9 Nemám to pořád, tak občasně, ale dobré dva měsíce určitě. Malý se tam hodně mele a když má nohy dolů, tak mě tam holt nakopává. Ale co jsem se bavila s kamarádkami, tak měly podobné zkušenosti. Prostě žďourání do spodku je žďourání do spodku :-D. Prvního jsem měla otočeného už asi od 6. měsíce hlavou dolů a ten se mi zase nohama snažil zlomit žebra, ale spodek byl celkem v klidu, měl tam jen ručičky a ty jsou přece jen slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.6.15 22:28

Ja mám malého otoceneho už od 16tt. A malá se mě narodila v 31tt. Tak se trochu bojím aby malej taky nechtěl už vem ale děkuji že jste mi řekli své zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
21.6.15 08:26

@Ilona9 Taky čekám druhé a píchání pozoruju tak 14 dní. Když mě tak poprvé píchlo tak jsem si hned vzpoměla že s prvním jsem to měla až pár týdnů před porodem. Nevím podle mě je to naléhání hlavičkou, jak se odrazí tak tam prostě něco píchne. Taky mám někdy pocit že sebou musí mít přinejmenším jehelníček :mrgreen:. Nejvíc to ale vnímám když sedím a pak vstanu než udělám tři kroky tak by mě to zase posadio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
21.6.15 08:38

Já to občas mivam, lehnu si a podložím nohy. Mas hodně prokrvenou pánev, odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.6.15 10:59

Odpocivam jak můžu :-) a ve středu jsem byla u doktorky a řekla mi že to vypadá že malej za chvíli bude chtít jít má svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
26.6.15 11:03

@Ilona9 Ale má ještě čas prďolka :kytka:. Je ot pěkně ještě vydržte do termínu ať je dopečený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí