Pohyby miminka v bocích

190
7.7.13 00:18

Pohyby miminka v bocích

Ahoj holky, potřebovala bych radu… jsem v 30+6tt a cítím pohyby miminka, ale jinde, než je asi normální. Přes den, ale i v noci cítím malou v bocích. Když se protahuje, tak vidím i ručičky a nožičky, jak se mi napínají příč břichem a strašně to bolí :,(. Na kontrolu jdu už v úterý, ale moc se bojím, co mi doktor řekne… třeba že jsme napříč… a co když se pak neotočí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14974
7.7.13 00:26

Ja jsem mela dceru pricne, otocila se mi 3 dny pred porodem, narodila se s nozkama jako by lezela koncem panevnim - do M jak zabicka. Ale v bocich jsem mela jen boule - hlavu, zadek, koncetinama vrtala v zebrech. Druhou dceru mam uz dlouho hlavickou dolu a v jednom boku mam jasne hmatatelne nozicky, zadeckem je pod zebrem a ruce citim asi dole u kycli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.7.13 00:29

A když je mimi příčně, tak může být i normální porod? Já nechci na císaře… Ani nevím, jestli je malá příčně, ale podle těch pohybů mi tak přijde. Hlavně kažá mluví o kopání do žeber a u mě nic… všechno s mi odehrává vespod bříška :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.7.13 00:32

Když se neotočí, a zůstane napříč, tak ti jednoduše naplánují císaře, neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
7.7.13 00:36

U Kdyby se do porodu neotocila, tak by museli udelat cisare. Ale ted je brzy se tim znepokojovat, pokud je opravdu pricne, tak ma porad dost mista se otocit - rodila jsem ve 35.tydnu a v tom se mi i dcera otocila. Vem si, ze i mimi koncem panevnim se zvladne klidne ve 36.tydnu otocit a to to ma jeste o kus cesty navic :) pockej na ultrazvuk a nech si od doktora popsat, jak tam prcek lezi, mne presne rekl, co ktera boule na mem brise je ;) pod zebry citim ted jen ten zadek a delohu, kopani ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.7.13 00:37

No já se právě bojím toho císaře :( já si strašně přeju rodit normálně… chci u toho zrození být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.7.13 00:39

:hug: moc děkuju za uklidnění :) takže je třeba možný, že se chtěla otočit, ale dala si prostě pauzu v půli cesty :D… to je dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.7.13 00:42
@tynka07 píše:
No já se právě bojím toho císaře :( já si strašně přeju rodit normálně… chci u toho zrození být :(
šance, že se otočí, je veliká, podle mě určitě nad 90 procent. ale kdyby náhodou ne, tak plánovaný císař se dělá většinou jen ve spinální anestezii, takže bys miminko viděla ihned po porodu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.7.13 01:09

:) díky bohu, alespoň za to… moc děkuju :), hned se mi bude líp spát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.7.13 02:59
@tynka07 píše: :hug: moc děkuju za uklidnění :) takže je třeba možný, že se chtěla otočit, ale dala si prostě pauzu v půli cesty :D… to je dobrý :)
:D :hug: to je pekny :* :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.7.13 22:59

:lol: je to pěkný a taky jediný, co mě teď uklidňuje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
9.7.13 17:09

Tak díky bohu jsme v pořádku a hlavičkou dolů. Jenom je prý trošku aktivnější :D ale tak to by souhlasilo, jestli bude po mě :D… ale i tak, děkuji vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 16:51

Miminko v boku

Holky, oživuji,
Jsem 33tt a fakt by mě zajímalo jak tam to mrně leží. :D Břicho nemám nic extra, zato když si lehnu na záda nebo levý bok, začne mi teror v podobě boulí v pravém boku :D
Je tam chudák asi nějak napasovaná. Hlavou je dolů…
Taky jste to tak některá měla? Břicho nic moc ale v boku plno? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
8.6.18 16:59
@Oříšek89 píše:
Holky, oživuji,
Jsem 33tt a fakt by mě zajímalo jak tam to mrně leží. :D Břicho nemám nic extra, zato když si lehnu na záda nebo levý bok, začne mi teror v podobě boulí v pravém boku :D
Je tam chudák asi nějak napasovaná. Hlavou je dolů…
Taky jste to tak některá měla? Břicho nic moc ale v boku plno? :mrgreen:

Ahoj, já jsem 27 + 4 a zrovna jsem říkala manželovi že jsem dneska spala a najednou šílená bolest.. no já myslela že se pose.. :pocitac: a malá mi vrazila nohu přímo mezi žebra! No to bylo šílený!! Doslova a do písmene jsem si myslela že je to moje poslední půl minuta života :roll: Ale břicho mám velký teda no.. a to máš vidět když mám těsné kalhoty.. to se může zbláznit! :lol:

• Citovat
  • Upravit
8.6.18 17:02

Okopávání gumy od těhotenských kalhot až po pás v autě je na denním pořádku :lol:
Já vůbec nechápu jak se tam složí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky