Pohyby na jedné straně břicha

52
21.11.11 08:38

Pohyby na jedné straně břicha

Ahoj holky, nevím zda máte některá stejné pocity při pohybech jako já. Mně se pořád prcek pohyby ozývá na pravé straně a do levé ani nešťouchne. Nevím, zda je to normální, ale aspoň mám jistotu, že malé je akční. Jsem už pomalu ve 26tt. Prosím, připojte se, pokud máte podobné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14942
21.11.11 08:43

ahoj,já to mám naprosto stejně.důležitý je že pohyby cítíš,na které straně to je už jedno.......asi je mu tam tak leží dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
21.11.11 08:45

ahoj,
měla jsem to taky tak. Celé těhotenství jsem ho cítila jen napravo. Ptala jsem se svého gyn. dr. - a prý jeto běžné.
Jinak těhotenství probíhalo normálně, dítě rostlo tabulkově, narozen v termínu, skoro 4kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.11.11 08:54

Taky se hlásím do klubu. Jsem ve stejném stádiu těhu jako ty. Pohyby taky snad pokaždý v pravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.11 09:06

Taky cítím mimino víc napravo - v tvém tt vlastně výhradně. Teď, jak už je veliká, tak už musí občas i doleva, ale nepřehání to. První byl stejný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
21.11.11 09:14

Také se přidávám, pohyby jen na pravé straně a asi tak od 32.tt i na levé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.11.11 09:30

Je to normální. Když jsem byla v týdnech jako ty, tak jsem měla pohyby jen napravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.11.11 09:34

Záleží jak je tam natočený, taky se mi stávalo že jsem necítila nic celý den 8-o jela jsem na pohotovost, to bylo už v pozdější týdnu, no a on si tam ležel končetinama dovnitř, takže proto jsem nic necítila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
21.11.11 09:38

ahoj, ja jsem malou taky citila hlavne vpravo, ke konci teda i vlevo, to uz se asi doprava „nevesla“ :mrgreen: :mrgreen: ale tak do 8. mesice kopala vyhradne vpravo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.11.11 09:46

Záleží na více věcech…na uložení placenty, přes ní jsou pohyby méně nebo vůbec znatelné, jak je uložené dítko - kde má záda logicky nekope a zda je dítko cestovatel. Neboj, důležité je, že pohyby cítíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.11.11 12:51

Díky moc holky, aspoň jde vidět, že v tom nejsem sama. Opravdu, co mě nezabije, to mě posílí! Všem přeji krásná, zdravá miminka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.11.11 14:10

připojuju se, je to ovlivněno polohou placenty taky a miminko může mít na jedné straně záda, takže nožky a ručky cítíš na té druhé :)

já cítila kopání vlevo spíš (teda nejen) a teď jak je malý nachystaný k porodu, tak vždycky vyboulí zadek nalevo a rukama se opře o kyčelní kost, nohy zapře do žeber a do boku…no krása, včera když to přítel viděl, co tam předvádí, tak se zeptal, jestli by nebylo lepší, kdyby už byl venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.11.11 19:13

To je přece normální, nečekáš hlavonožce :wink:
Ta moje mrška je zády do mého levého boku a tak má ruce a nohy vpravo a tam se to taky projevuje. Dokonce cítím škytavku jen dole u levé kyčle, tam, kde má hlavu a hrudníček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana333
29.12.11 16:26

ahojky, chci se zeptat..mam takovy problem, jiz 3 mesice neberu antikonceopci, s pritelem se snazime o miminko. posledni menstruaci jsem mela 14.prosince a posledni 3dny mam pohyby v prave casti bricha..myslite si ze bych mohla byt tehotna?

• Citovat
  • Upravit
17629
29.12.11 21:44

to by bylo ještě brzo na pohyby, leda bys otěhotněla ještě za doby braní antikoncepce :nevim: Pohyby jsou obvykle kolem 20tt. Můžou to být větry :think: Co takhle zkusit testovat, pokud už jsi v termínu menstruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí