Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nevím zda máte některá stejné pocity při pohybech jako já. Mně se pořád prcek pohyby ozývá na pravé straně a do levé ani nešťouchne. Nevím, zda je to normální, ale aspoň mám jistotu, že malé je akční. Jsem už pomalu ve 26tt. Prosím, připojte se, pokud máte podobné zkušenosti.
ahoj,já to mám naprosto stejně.důležitý je že pohyby cítíš,na které straně to je už jedno.......asi je mu tam tak leží dobře…
ahoj,
měla jsem to taky tak. Celé těhotenství jsem ho cítila jen napravo. Ptala jsem se svého gyn. dr. - a prý jeto běžné.
Jinak těhotenství probíhalo normálně, dítě rostlo tabulkově, narozen v termínu, skoro 4kg.
Taky se hlásím do klubu. Jsem ve stejném stádiu těhu jako ty. Pohyby taky snad pokaždý v pravo.
Taky cítím mimino víc napravo - v tvém tt vlastně výhradně. Teď, jak už je veliká, tak už musí občas i doleva, ale nepřehání to. První byl stejný ![]()
Také se přidávám, pohyby jen na pravé straně a asi tak od 32.tt i na levé
Je to normální. Když jsem byla v týdnech jako ty, tak jsem měla pohyby jen napravo.
Záleží jak je tam natočený, taky se mi stávalo že jsem necítila nic celý den
jela jsem na pohotovost, to bylo už v pozdější týdnu, no a on si tam ležel končetinama dovnitř, takže proto jsem nic necítila ![]()
ahoj, ja jsem malou taky citila hlavne vpravo, ke konci teda i vlevo, to uz se asi doprava „nevesla“
ale tak do 8. mesice kopala vyhradne vpravo ![]()
Záleží na více věcech…na uložení placenty, přes ní jsou pohyby méně nebo vůbec znatelné, jak je uložené dítko - kde má záda logicky nekope a zda je dítko cestovatel. Neboj, důležité je, že pohyby cítíš ![]()
Díky moc holky, aspoň jde vidět, že v tom nejsem sama. Opravdu, co mě nezabije, to mě posílí! Všem přeji krásná, zdravá miminka. ![]()
připojuju se, je to ovlivněno polohou placenty taky a miminko může mít na jedné straně záda, takže nožky a ručky cítíš na té druhé ![]()
já cítila kopání vlevo spíš (teda nejen) a teď jak je malý nachystaný k porodu, tak vždycky vyboulí zadek nalevo a rukama se opře o kyčelní kost, nohy zapře do žeber a do boku…no krása, včera když to přítel viděl, co tam předvádí, tak se zeptal, jestli by nebylo lepší, kdyby už byl venku ![]()
To je přece normální, nečekáš hlavonožce ![]()
Ta moje mrška je zády do mého levého boku a tak má ruce a nohy vpravo a tam se to taky projevuje. Dokonce cítím škytavku jen dole u levé kyčle, tam, kde má hlavu a hrudníček…
ahojky, chci se zeptat..mam takovy problem, jiz 3 mesice neberu antikonceopci, s pritelem se snazime o miminko. posledni menstruaci jsem mela 14.prosince a posledni 3dny mam pohyby v prave casti bricha..myslite si ze bych mohla byt tehotna?
to by bylo ještě brzo na pohyby, leda bys otěhotněla ještě za doby braní antikoncepce
Pohyby jsou obvykle kolem 20tt. Můžou to být větry
Co takhle zkusit testovat, pokud už jsi v termínu menstruace…