Pohyby u prvorodiček

52
2.8.25 18:01

pohyby u prvorodiček

Zdravím chci se zeptat na vaše zkušenosti, včera jsem byla na kontrole (17+1)a ptala jsem se doktora jestli už můžu cítit jemné pohyby ten se jen usmál a řekl že určitě ne ale už asi týden mám někde pod pupíkem pocit “ťukání zevnitř” a nebo prasknutí bubliny, můžou to být pohyby? vetsinou to cítím v leže na zádech nebo v sedě a když tam přiložím ruku je to intenzivnější
Doufám že mě s tím nepošlete někam ale zajímá mě vaše zkušenost když už doktor to hned zatrhl
Děkuju mockrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.8.25 18:09

Cca ve 20tt jsem cítila spíš tlak. Ne pochyby ale spíš tlak. Pohyby až tak někdy po 20tt ale nikdy nebyli intenzivní. Občas se objevují videa kde mají ženy vlny nebo hrboli. Já tohle vůbec neznám. Ani škytavku jsem nikdy nenaznamenala, natož otočení hlavou dolů.

• Citovat
  • Upravit
3061
2.8.25 18:18

Netuším, já cítila pohyby až po 21.týdnu. Přijde mi to brzo, ale kdoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
2.8.25 18:20

Ja je treba cítila uz nějaký ten 18tt, ale byla sem kost a kůže a mela sem placentu vzadu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
2.8.25 18:34

První dítě až opravdu po 20.tt, možná 22.tt. Druhé 17+3, to si pamatuji přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.8.25 18:35

@Kriss Tina taky jsem hubená a placentu jsem posledně měla nahoře
noo tak uvidíme ale střeva to určitě nejsou😂a předtím v žádném týdnu jsem to necítila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.8.25 18:36

A jak jste to měly s výbavou? kdy jste začali?
jsem po potratu tak mam strach at se nic neuspěchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
2.8.25 18:37

Určitě to možné je, já jsem v prvním těhotenství cítila pohyby taky takto vcelku brzo a to přesto že jsem to vůbec nečekala protože jsem obézní. Presto přesně v den kdy jsem byla 17+2 jsem cítila úplně jasný šťouchané..pamatuju si to tak proto že jsem zrovna čekala v čekárně na gynde na pravidelnou kontrolu :lol: později přišly i takové ty vyloženě vlny kdy jsem i viděla jak se nějaká boule (hlava) posouva z jedné strany na druhou…a na konci jsem vždy úplně přesně vedela jak je dcera otočená, kde má hlavu, záda atd…naopak v druhém těhotenství jsem pohyby cítila až ve 20+…ale měla jsem placentu vepredu takže tam byly ty pohyby tím tlumené…a krom toho že je tam jsem nevěděla nic…jednou bylo vlnobití kolem pupíku, jindy pod žebry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
2.8.25 18:38

No jako je to možné, ale asi ne pod pupíkem.
V prvním těhotenství jsem je cítila kupodivu dříve, jak ve druhém a to v 19tt.
Nicméně já je cítila hodně dole, v podbřišku jako fakt jemné ťukanečky.
Ve druhém těhotenství až ve 21tt, ale druhá dcera byla v břichu hodně klidná narozdíl od první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.8.25 18:39

@Vladusxx jee tak děkujiii🙈ja si uz nekdy myslela že jsem blázen a že to je jen v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.8.25 18:48

@Nat2333 Moje malá vůbec nebyla jako dotyk motýlích křídel, ale ťukala na mě zevnitř. První ťukance jsem cítila 19-20tt a taky jsem si říkala, že to malá určitě není, protože to většina popisuje jinak. Teď ve 34tt už o tom opravdu nepochybuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
2.8.25 18:55

Na škytavku mám báječné vzpomínky, moje děti škytaly všechny jako blázen. Když to bylo poprvé, fakt jsem se lekla, že se v břiše dusí a hází sebou. Hlavně prostřední dcera škytala i několikrát denně. A všechny mi okopávaly játra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
2.8.25 19:58
@Nat2333 píše: Více

Moc si to nemyslím, ale i kdyby to byly pohyby, tak by nebyly cítit pod pupikem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.25 20:06

Muzes je uz citit, ja citila prvni “kopanecky”, zadne simrani, uz 16+neco 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.25 20:08
@Anonymní píše: Více

Ale bylo to teda taky o dost niz nez pod pupikem. Spis na urovni vajecniku jakoby

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky