Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Tak vyfot svoje a ja se podivam na sve a reknu ti.
Mé výsledky takhle + nosní kůstka sice přítomná, ale drobná.
Můj odhad je, že se sekli o 0, ale upřímně doufám, že ne o dvě ![]()
Jako 1:50000. To netusim. Obvykle byva maximum 20000.
Jak ti vysly ostatni trizomie?
Kde jsi byla, to ani nevypada na standardni FMF report.
@Tarena viděla jsem i 50000, ale k věku to ani nesedí. 🙂 Ale mělo by to být standardně vyhodnocené, je to tam i napsané. Dělané v Brně v Prenatalu, zrovna dost vyhlášené místo, tak nevím.
Tak kdyz videla, tak proc se divis?
No a ty dalsi ti vysly kolik? A rustova retardace a preeklampsie, delali?
Tak si tam zavolej.
@Tarena divím se protože k věku ani výsledkům to nesedí…ale ptala jsem se na výsledky ostatních 🙂 jestli k tomu nic nemáte, nemusíte odpovídat 🙂
Musis najit nekoho stejneho věku takze uprav prispevek.
No ja byt tebou, tak jdu jeste jinam. Mela bych obavy.
@Tarena my se objednali na NIPT, spíš mě tak ze zvědavosti zajímá, jestli se sekli. Zkusím se příště zeptat. Jinak mají konzultace k výsledkům placené, takže proto jsem se u nich zatím neptala.
To ti jako jen daji papir a nic nereknou? To jsem tedy jeste neslysela.
Se mnou vse prosli. Napsalai i recept na zvysene riziko preeklampsie, rekla co sledovat.
@Tarena tady je to tak, že krev berou až na utz, takže souhrnné výsledky přijdou až druhý den…i s tím rizikem. Jinak utz probírali. Ale taky mi to nepřipadá úplně šťastné no.
A jeste tedy. Pokud nevysvetluji ani 2.screening, sla bych jinam. Tam jsou dulezite vyvojove veci a je fajn, kdyz doktor rekne co a jak. Pak budeš koukat na ty grafy a vse resit.
Jo a mají to nastavené tak, že když je to pozitivní, tak volají, ale u mě, vzhledem nejspíše nesprávné pravděpodobnosi, nevím, jestli je to, že je negativní vlastně správně no. 🙂
Holky, mohla bych poprosit vyfotit bez osobních údajů lékařské zprávy z vašich 1. screeningů? Zajímá mě jen srovnání. Zdá se mi, že naše statistické vyhodnocení nesedí s hodnotami. 🙂