Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 a jak by mohli napsat 50000, když dva výsledky jsou za hranou? 🙂
@Anonymní 57828577 [/citav poho@Anonymní píše: VíceV pohodě, já se nestresuje, jen chci vědět, na čem jsem. 🙂 Vím, že nic lepšího než NIPT udělat nemůžu a jsem s tím úplně v pohodě. Bohužel lidská psychika nefunguje tak, že řekneš „neřeš to“ a přestane to řešit…🙂 Zvlášť když jde o něco hodně důležitého…a teda pro ně je podstatný rozdíl 500, 5000 a 50000 i kvůli důvěře k těm výsledkům a centru 🙂
Koukám na výsledky krve zakladatelky a přijde mi, že vyšly rizikové podobně jako mě, hlavně beta HCG (2,45mom), taky mi to výsledné číslo nedává moc smysl. Chtěla bych přezkoumani výsledků, ne další test, nebo bych se na to vykvaákla zcela
platit 12k za další test když jim nemám důvod věřit mi nedává smysl ![]()
@Anonymní píše: Více
A můžu se zeptat, kolik bylo vaše výsledné riziko a kolik vám bylo? 🙂 Díky, já si stále myslím, že tahle pravděpodobná chyba není lidský faktor…ale až tam půjdu, zkusím se na to zeptat, jdu tam ještě za 3 týdny na ultrazvuk té nosní kůstky 🙂 na NIPTu jsme se s manželem domluvili v případě, že se nebude cokoliv zdát a vzhledem k tomu nosu prostě chceme mít klid. 🙂 A děkuju ❤️
@Anonymní píše: Více
Já měla Papp a 0,76 Mom a HCG bet asi 2,45 Mom - to HCG bylo to významné. A věk, to mi je 38. Dohledala jsem si i první screening před pěti lety, tam jsem měla obojí krev 1,3 MoM, UTZ stejně v pořádku jako teď v pátek. Bylo mi 33 a z populačního rizika 1:380 jsem měla asi 1:3000. Tentokrát jsem měla populační riziko 1:117, které se upravilo po vyšetření na 1:208
@enyf no a výsledky krve? 🙂