Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny,
Dnes jsem byla na kontrole jsem 15+1, doktorovi jsem se zmínila, že už skoro týden cítím pohyby sice jenom tak +-2× denně.. a on se na mě dívá a říká to asi ne… pousmál se a říká to je ještě strašně brzo..
Mě se, ale zdá, že je to to stejné co jsem cítila u dcery (když jsem ji čekala.. )
Myslíte si, že je to opravdu nesmysl.. s primářem jsem se samozřejmě hádat nechtěla..
@Helll : já cítila druhé mimco od 14tt. Když jsem se zmínila doktorovi v 17tt, tak se jen usmival a říkal, HM, HM, ale já vim, ze to myl malý
, takže za me to možné je.
Taky jsem obě děti cítila brzo. Třeba jen když jsem v klidu ležela, ale určitě to byli prcci ![]()
Proc ne? kazda jsme jinak vnimava.. ja ted u tretiho to taky citila takhle brzo, kolem 14. tydne, ale teda jen kdyz jsem mela ruce na brisku, tak jsem citila drobny vlnky. pravy kopanecky az od 20. tydne ![]()
Taky jsem u druhého cítila pohyby od 15tt. Většinou po vypití něčeho sladkého, nebo teplého. A pohyby to na 100% byly.
U prvniho jsem citila od 16.tt, u druheho od 13.tt! To byla deloha jeste cela v panvi, tak me kopal do stydke kosti ![]()
@Helll já taky malýho od 15tg cítila, i když jsem si tím nebyla až tak jistá, ale jak to nabíralo na síle, tak jsem si jen potvrdila, že to fakt bylo ono ![]()
Ahoj, já malého taky cítila od 14tt, vím, že to byl určitě on, takové vlnění a lechtání, pak od 16 tt jsem ho cítila častěji každý den, dokonce mi kopal do močáku a dr podle utz potvrdila, že má opravdu nožky u močáku, pak jsem byla nervózní, protože jsem ho pár dní necítila, ale protože byl ještě maličký a odplaval si někam do zadu ![]()
Já cítím když si pohladím bříško taky jak to tam něco klepe, ale nevím no ale možná že ano záleží taky jak si hubená.
Není to blbost
, normálně je to možné, já je cítím od 16tt a jsem prvorodička, a vím že to bylo ono, od toho dne jsem je cítila každý den, a věřím, že někdo je muze citit i o trosku driv ![]()
Možné to je… první jsem cítěla až nějak v 20tt, druhé kolem 16tt a třetí už kolem 14tt… nicméně jsme to nikde neříkala. protože by mi stejně nevěřili
… a nejlepší je, když tohle posuzuje chlap… který má rozhodně hodně zkušeností s těhotenstvím
![]()
Určitě to možné je, já je taky cítila od 14 tt - no jo chlap, ten to přeci musí vědět ne? ![]()
@Helll U druhého cítím od 14. týdne a to mám placentu na přední straně. ![]()
@Helll píše:
Zdravím všechny,Dnes jsem byla na kontrole jsem 15+1, doktorovi jsem se zmínila, že už skoro týden cítím pohyby sice jenom tak +-2× denně.. a on se na mě dívá a říká to asi ne… pousmál se a říká to je ještě strašně brzo..
Mě se, ale zdá, že je to to stejné co jsem cítila u dcery (když jsem ji čekala.. )
Myslíte si, že je to opravdu nesmysl.. s primářem jsem se samozřejmě hádat nechtěla..
ne neni…ja mela jeste driv, zrovna vcera jsem vyhledavala a nasla lekarske reakce ze se to stava, staci drazdivejsi deloha ![]()