Pohyby v 27. týdnu těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
15.2.13 11:17

@Tinkyvinky ja nevim, ale kdyz si vzpomenu, jak jsem jednou ho budila, ze moc spi, podruhe se strachovala, ze snad vubec nespi, kdyz.se tak hybe bez prestavky, tak si pripadam jako blazen. Prece nechcem v briskach stroje, co se hybou kazdy den stejne. Ale to je pohled s odstupem. Jaky mame o ne strach a to se jeste ani nenarodily, deti nase :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
15.2.13 11:53

Danus a ty mas jen jeden termin porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.2.13 11:55

@maranafa Pak ještě za týden zhruba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
15.2.13 12:08

Tak jeste mas cas, ale vim jake to je porad cekat kdyz uz dochazeji sily.Ale vydrz jeste trochu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.2.13 12:10

@maranafa Ale jo, sil mám pořád dost, to je v pohodě :) ale už to nechávám být, ať si sám řekne. Celý dny čekání byly k ničemu, takže zkusím jinou taktiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.2.15 11:29

Teda ženy, úplně mě rozesmutnily vaše představy o porodu :-(
Moje představa je taková: přijedu, odvezou mě na pokoj, max. zkontrolují ozvy miminka dopplerem, zeptají se, jestli souhlasím s vnitřním vyšetřením, to si ještě rozmyslím, pak mě nechají na pokoji bez vyrušování jen s manželem a porodní asistentkou, budu mít k dispozici vanu nebo sprchu, míč, teplé obklady na hráz a v klidu a hlavně ve svém tempu porodím, bez nástřihu, bez protrhávání blan a praskání vody, bez oxytocinu, prostě bez jakýchkoliv zásahů zvenčí. Pak si hned vezmu miminko na bříško, nikdo mu nebude stříhat pupečník, dokud to nedovolím, nikdo ho nebude měřit, vážit ani nikam odnášet. V klidu počkám na spontánní odloučení placenty, pak tam ještě pár hodin pobudu a pak se všichni hezky sbalíme a pojedeme si ten zázrak pořádně vychutnat domů do našeho intimního prostředí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí