Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přestěhuji se z vesnice někam, kde nebudu tak odřízlá od možností.
Začnu podnikat.. Nebo druhá možnost, návrat zpět do města? Pokud jsou děti už venku z hnízda.. ![]()
@martina.se píše:
Začnu podnikat.. Nebo druhá možnost, návrat zpět do města? Pokud jsou děti už venku z hnízda..
32 a děti z hnízda. Jako. Že je měla ve 12? ![]()
Z vesnice je těžké dojíždět?
co ti brání si to udělat takové, jako předtím?
Děti jsou malé. Jeden školák, druhý ve školce. Babičky nefungují. Ale ty cítíš, že ti ujízdí vlak a že bys zvládla spoustu věcí, jen okolnosti ti brání a o děti se postarat musíš…
@šupsem šuptam píše:
32 a děti z hnízda. Jako. Že je měla ve 12?
Tak jako uplne nemožné to není
moje spolužačka měla v té době už samostatné pubose
jinak jo, sorry, viděla jsem o 10 víc ![]()
@Makca87 píše:
Z vesnice je těžké dojíždět?co ti brání si to udělat takové, jako předtím?
Hlídání, péče o děti, málo peněz…
Kokain, marihuana milenci a alkohol v libovolném pořadí
Příspěvek upraven 03.11.20 v 21:10
@Anonymní píše:
Chlapa nemáš?
tak si najdi lépe placenou práci
.
Podobně jako Ty.
Já jsem se realizovala a realizuji v tom, co mě baví.
Nabíjí mě to plus mi to přináší finance (líbí se i jiným lidem).
Nicméně já v tomto žiji už více než 10 let.
A celkem jsem se v tomto posunula. Vnímám u sebe, jak mi čím dál více záleží na mém pojetí (není mainstream) nežli na financích, které mi to přináší. Nicméně někde na začátku té cesty jsem se i rozvedla (po 15 letech) a ty finance, přiznávám, byly fajn.
@Anonymní píše:
@Makca87 píše:
Chlapa nemáš?tak si najdi lépe placenou práci
.
Chlapa mám, ale pracovně vytíženého, je hodně úspěšný ve své práci, tak mu to nechci narušovat…Ale Já bych se chtěla už taky vrátit do běžného života a nebýt jen matka
@Anonymní píše:
Chlapa mám, ale pracovně vytíženého, je hodně úspěšný ve své práci, tak mu to nechci narušovat…Ale Já bych se chtěla už taky vrátit do běžného života a nebýt jen matka
Taky mám chlapa pracovně vytíženého, chodím do práce, mám dvě malé děti a stíhám koníčky, sport, kamarádky, pařby, zvířata, dům, zahradu
… Jo a bydlím na vesnici
.
V takové situaci nezbývá reálně bohužel nic jiného než rezignovat…ale o tom toto vlákno asi není, že? ![]()
Jsi 32-letá ženská, která měla dobré vzdělání, super práci, jezdila se vzdělávat, na školení, parila s kamarádkami. Byla vždy v dobré společnosti, chlapi jí obletovali, nikdy se nechovala jako coura, znala sve hranice, ale tu pozornost si uměla užít…
Pak se zamilovala, otehotnela, odstěhovala se na vesnici a žila běžný rodinný život. Děti odrosly a je načase vrátit se do pracovního života.
V práci, kde dělala dostala výpověď pro nadbytečnost. Z vesnice je těžké dojíždět. Pomoc žádná. Ale ty se chceš vrátit do toho života, který byl před dětmi. Mas strach že ti ujízdí vlak a ty začínáš stárnout. Chceš ještě něco dokázat, ale zároveň tu být pro děti.
Jak naložíš se svým životem dál abys byla dobrou mámou a zároveň myslela i na sebe??