Pojď se zasnít

Anonymní
3.11.20 20:22

Pojď se zasnít

Jsi 32-letá ženská, která měla dobré vzdělání, super práci, jezdila se vzdělávat, na školení, parila s kamarádkami. Byla vždy v dobré společnosti, chlapi jí obletovali, nikdy se nechovala jako coura, znala sve hranice, ale tu pozornost si uměla užít…
Pak se zamilovala, otehotnela, odstěhovala se na vesnici a žila běžný rodinný život. Děti odrosly a je načase vrátit se do pracovního života.
V práci, kde dělala dostala výpověď pro nadbytečnost. Z vesnice je těžké dojíždět. Pomoc žádná. Ale ty se chceš vrátit do toho života, který byl před dětmi. Mas strach že ti ujízdí vlak a ty začínáš stárnout. Chceš ještě něco dokázat, ale zároveň tu být pro děti.
Jak naložíš se svým životem dál abys byla dobrou mámou a zároveň myslela i na sebe??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24995
3.11.20 20:30

Přestěhuji se z vesnice někam, kde nebudu tak odřízlá od možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.11.20 20:30

Začnu podnikat.. Nebo druhá možnost, návrat zpět do města? Pokud jsou děti už venku z hnízda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
3.11.20 20:33

Město nebo podnikání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
3.11.20 20:43
@martina.se píše:
Začnu podnikat.. Nebo druhá možnost, návrat zpět do města? Pokud jsou děti už venku z hnízda.. :think:

32 a děti z hnízda. Jako. Že je měla ve 12? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
3.11.20 20:54

Z vesnice je těžké dojíždět? :think: co ti brání si to udělat takové, jako předtím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.20 21:03

Děti jsou malé. Jeden školák, druhý ve školce. Babičky nefungují. Ale ty cítíš, že ti ujízdí vlak a že bys zvládla spoustu věcí, jen okolnosti ti brání a o děti se postarat musíš…

• Citovat
  • Upravit
72725
3.11.20 21:03
@šupsem šuptam píše:
32 a děti z hnízda. Jako. Že je měla ve 12? :think:

Tak jako uplne nemožné to není :mrgreen: :lol: moje spolužačka měla v té době už samostatné pubose :mrgreen: :lol: jinak jo, sorry, viděla jsem o 10 víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.20 21:04
@Makca87 píše:
Z vesnice je těžké dojíždět? :think: co ti brání si to udělat takové, jako předtím?

Hlídání, péče o děti, málo peněz…

• Citovat
  • Upravit
21111
3.11.20 21:09

Kokain, marihuana milenci a alkohol v libovolném pořadí

Příspěvek upraven 03.11.20 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
3.11.20 21:09
@Anonymní píše:

Chlapa nemáš? :think: tak si najdi lépe placenou práci :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.20 21:15

Podobně jako Ty.
Já jsem se realizovala a realizuji v tom, co mě baví.
Nabíjí mě to plus mi to přináší finance (líbí se i jiným lidem).
Nicméně já v tomto žiji už více než 10 let.
A celkem jsem se v tomto posunula. Vnímám u sebe, jak mi čím dál více záleží na mém pojetí (není mainstream) nežli na financích, které mi to přináší. Nicméně někde na začátku té cesty jsem se i rozvedla (po 15 letech) a ty finance, přiznávám, byly fajn.

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.20 21:16
@Makca87 píše:
Chlapa nemáš? :think: tak si najdi lépe placenou práci :lol:.

Chlapa mám, ale pracovně vytíženého, je hodně úspěšný ve své práci, tak mu to nechci narušovat…Ale Já bych se chtěla už taky vrátit do běžného života a nebýt jen matka

• Citovat
  • Upravit
Makca87
3.11.20 21:20
@Anonymní píše:
Chlapa mám, ale pracovně vytíženého, je hodně úspěšný ve své práci, tak mu to nechci narušovat…Ale Já bych se chtěla už taky vrátit do běžného života a nebýt jen matka

Taky mám chlapa pracovně vytíženého, chodím do práce, mám dvě malé děti a stíhám koníčky, sport, kamarádky, pařby, zvířata, dům, zahradu :nevim:… Jo a bydlím na vesnici :lol:.

• Citovat
  • Upravit
260
3.11.20 21:23

V takové situaci nezbývá reálně bohužel nic jiného než rezignovat…ale o tom toto vlákno asi není, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí