Pokadena úplně všude

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
13.9.22 08:05

Pokadena úplně všude

Ahoj, dcera to dneska nestihla na záchod na velkou a měla to úplně všude. Měla to i u posevniho vchodu a strašně se bojím aby něco nedostala. Je dost možný ze je pořad oslabena před měsícem měla zánět. Nasadila jsem hnedka lichorerisnici, kdyby náhodou mocak, ale na internetu jsem četla ze někdo měl i e coli. Nevíte co bych ji mohla dat aby tam bylo nejmenší riziko ze něco chytne? Nevím jak by to zvládla jelikoz ten zánět má v srdicku. Omlouvám se, ze jsem taková vystrasena ale mám strach. Jednou se nám stalo ze se asi špatně utrela a měla zánět mocaku. Budu rada za každou radu😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35717
13.9.22 08:09

Tak ji ještě umej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.9.22 08:11

@pikola to jsem samozřejmě udělala🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
13.9.22 08:28

A kolik je dceři? Když se přece dítě pokadi třeba do pleny, tak to taky má všude :nevim: prostě ji pořádně umyj a nehysterci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
13.9.22 08:46

Předpokládám, že si ji hned umyla, to bude dobré. :* Mimina v tom i třeba chvilku pobudou a nic se nestane. Ať hodně pije, ať se pořádně propláchne, aby se tam případně nic neusadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
13.9.22 09:14

Tak určitě není dobře, že se to dostalo k poševnímu vchodu, nicméně má s tím zkušenosti skoro každý, kdo má holčičku :nevim: Jediné, cos s tím mohla udělat, je dceru pořádně umýt. Pokud by z toho měla zánět, tak zajdete k dětské lékařce a nějak se to přeléčí. Není to žádná tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9637
13.9.22 09:24

Pokud je starší 3 let, tak můžeš preventivně nasadit nějaké brusinky s manózou - snižují riziko prilnuti bakterií ke stěně močových cest. V lékárně ti poradí, který přípravek je takhle preventivně nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.9.22 09:53

Má zánět srdíčku nebo v močáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
13.9.22 10:25

Dcerka má rok, nosí pleny a „super“ je, když se pokadí a ještě si do toho sedne. Naštěstí to nikdy neměla ani moc opruzený, občas jen začervenalý, ale to přes noc přešlo po namazání.
Bude to dobrý, pokud jsi jin pořádně umyla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.9.22 18:10

@Tarinka v srdicku zánět srdečního svalu, měla ho na začátku srpna, ale na kontrole pořad trochu zvýšený a na echo jdeme až za mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.9.22 08:52
@chlp12 píše:
@Tarinka v srdicku zánět srdečního svalu, měla ho na začátku srpna, ale na kontrole pořad trochu zvýšený a na echo jdeme až za mesic

takže zánět močáku neměla vůbec? tak to spolu vůbec nesouvisí, ne? Ten zánět v srdíčku bývá spíš s přechozených streptokoků, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí