Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
začali jsme se snažit o druhé dítko a rada bych se zapojila do nějaké smysluplné diskuse kde si holky povídají nejen o snažení a bohužel se mi nedaří takovou najít. To si nemůžou snažilky povídat jen tak, to musí hystericky hledat příznaky těhotenství hned po nechráněném sexu a když ne sami na sobě, tak na ostatních a ujišťovat sebe i ostatní, že teda určitě jo a pak být zklamané, že nic. Ráda bych si o snažení i o všedních věcech povídala bez hysterie, najde se ještě někdo?
Já já já, povětšnou je mi i trapný se do těch debat zapojit, protože takový věci (zatím?
) neřešim ![]()
Ještě bych zakladatelku doplnila, že když menstruace přijde, hned je usouzeno, že bylo proděláno biochemické těhu, nebo mimísek odešel s menstruací ![]()
Jééé tak to jsem ráda, že to nevidím takto jediná
My miminko chceme, snažíme se o něj, nebude to jednoduché, ale nechci se nechat strhnout k podobné hysterii.
@Kačkerezáda Když ono je to asi hrozně snadný, mě třeba minulý týden asi týden bolel podbřišek a docela dost a tak už jsem samozřejmě taky začínala doufat, že jsem v tom
a ono nic
Jeee holky, muzu se taky pridat? My tomu nechavame volny prubeh a taky to nijak nehrotim. Ani na to nemam cas
Z me strany by slo o druhe ditko, ze strany pritele o prvni.
@Ajka.vl
my teda o první a standartně jsem si myslela, že to bude hned první měsíc
tak jdeme na druhej měsíc ![]()
@Tynkycat To s tebou souhlasim, snadny to je. Me uz se to taky dvakrat stalo, ze za to obdobi, kdy tomu nechavame volny prubeh, tak to vypadalo, ze se zadarilo a clovek uz byl takovej natesenej a pak nic. Myslim si, ze kdyz se clovek o miminko snazit zacne, ze se zacne trochu vic pozorovat, jestli neni neco jinak ![]()
@Tynkycat
My tomu nechavame volny prubeh uz od podzimu 2013. S prvnim ditkem jsem otehotnela neplanovane z jednoho „uklouznuti“
Ale to bylo skoro pred 11 lety
Ted mi je lehce pres 30, tak to telo uz asi taky reaguje trochu jinak. Ale nejak nam to zatim nevadi. Nikam nespechame. Pokud by se zadarilo, bylo by to super, ale pokud to zatim nebude, tak se nic nedeje.
@Ajka.vl právě.. a ta myšlenka nejde vypudit z hlavy, hlavně ze začátku, rozhodně na to teď už myslim méně než před měsícem
snad se zadaří teď ![]()
Jasně, taky se pozoruju, taky jsem si byla minulý měsíc téměř jistá, a byla to hormonální chyba. O syna jsme se snažili 2,5 roku, zažili jsme ledasco včetně CARu. Vím, že to nebude jednoduché, chci to řešit a s kým jiným než s někým kdo má stejný zájem, ale nechci se na něco zeptat a zjistit že jsem určitě těhu, když mám zaražený prd ![]()
@Ajka.vl u nás taky tak, zkoušíme to teď na jaře a pak to zase utneme, protože za rok v září se budeme brát tak se nechci vdávat s bubnem, nebo těsně po porodu
ale abych tak nedopadla ![]()