Pokles měchýře (?)

Anonymní
15.7.22 10:04

Pokles měchýře (?)

Ahojte holky,
Omlouvám se za anonym, ale je to hodně citlivé. Za pár dní mi končí šestinedělí a s manželem se strašně těšíme na sex. Mám naplánovanou návštěvu doktorky, bez jejího svolení samozřejmě nic dělat nebudeme. Jenže, když jsem se koukala, jak to tam dole vypadá, trochu mě to vyděsilo. Ve vchodu do pochvy je jako když takový hladký balónek a když jsem si tam ve sprše lehce sáhla, nepřijde mi, že by se do mě už za nějaký ten týden/deset dní mohl manžel vůbec dostat :nevim:
Cvičím na pánevní dno, s inkontinencí problém nemám, ale netuším, jestli je možné, aby to zmizelo nebo co to vlastně je a jestli se obávat, že by to mohl být nějaký problém? Měla jste to některá? Moc děkuji všem :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
15.7.22 10:13

Mě bolel sex ještě asi 3/4 roku po porodu. Ze začátku to bylo hrozný. Moc se netes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
15.7.22 10:54

To je spadly delozni cipek, záleží jak moc to máš. Něco se srovna cvičením, já byla na operaci, měla jsem pokles pánevního dna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
15.7.22 12:14

Jak pise @Lutern je to cipek. Mela jsem to stejne byl v posevnim vchodu, nastesti mi nikdy nevypadl ven. U nas sex nesel, nevim jestli vadil tak dole primo on nebo neco co ho drzi, ale,,prorazit,, to, nam trvalo sedm mesicu po porodu. Pres gel, dost velke bolesti, snad po milimetrech. Hlavne zkouset pravidelne i kdyz se nedari. Vsechno jeste splaskava, neco se vytahne. Kojeni take moc nepomaha, vsechno je vysusene.
Kdyz pouzivam kalisek, tak mi ho cipek hodne vyplnuje takze nahore ho urcite jako driv nemam, spis tak na clanek prstu.
Operaci planuju, ale porad jeste nosim deti a taham nakupy.

@Lutern muzu se zeptat jak operace dopadla?
Ja to mam z dvouhodinoveho tlaceni prvniho syna, tlacila jsem asi na 400× protoze mi sly dve kontrakce za sebou. Pak jsem odnosila dvojcata u kterych sem si vyhadala cs protoze mi doktor rekl, ze kdyz uz je neco utrzeno ma se to dodelat :zed: Jako otresny rict tohle zensky ve 33 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
15.7.22 12:37
@krispyna píše:
Jak pise @Lutern je to cipek. Mela jsem to stejne byl v posevnim vchodu, nastesti mi nikdy nevypadl ven. U nas sex nesel, nevim jestli vadil tak dole primo on nebo neco co ho drzi, ale,,prorazit,, to, nam trvalo sedm mesicu po porodu. Pres gel, dost velke bolesti, snad po milimetrech. Hlavne zkouset pravidelne i kdyz se nedari. Vsechno jeste splaskava, neco se vytahne. Kojeni take moc nepomaha, vsechno je vysusene.
Kdyz pouzivam kalisek, tak mi ho cipek hodne vyplnuje takze nahore ho urcite jako driv nemam, spis tak na clanek prstu.
Operaci planuju, ale porad jeste nosim deti a taham nakupy.@Lutern muzu se zeptat jak operace dopadla?
Ja to mam z dvouhodinoveho tlaceni prvniho syna, tlacila jsem asi na 400× protoze mi sly dve kontrakce za sebou. Pak jsem odnosila dvojcata u kterych sem si vyhadala cs protoze mi doktor rekl, ze kdyz uz je neco utrzeno ma se to dodelat :zed: Jako otresny rict tohle zensky ve 33 :roll:

Super a tohle se dozvíš v 21. století!
Já když tohle vždycky čtu, tak si pak říkám, že bych takovýmu chlapovy vytáhla vajxle a dala mu na ně závaží. Drž se. Pokud se rozhodneš pro operaci, tak držím palce, aby to bylo ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
15.7.22 14:21

@krispyna operace dopadla v pořádku, teď jsem druhý měsíc doma a půjdu pomalu do práce, něco trochu člověk bude tahat celý život, to je jasné.
Ale vzali mi i delohu, což je super, s detma mám splněno, je mi 37 a už budu mít klid.

Ja ten cipek měla dost( vlastně celý venku) a mám plastiku dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
15.7.22 16:02

Ja myslim, ze ten popisovany hladky balonek muze byt spis cystokela. Kazdopadne to chce najit dobreho fyzioterapeuta, co se profesne zabyva panevnim dnem.

• Citovat
  • Upravit
462
15.7.22 20:10

@Stará známá hladký balónek dole je delozni čípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
15.7.22 20:19
@Lutern píše:
@Stará známá hladký balónek dole je delozni čípek