Pokoj pro puberťáky - poraďte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
7.6.15 14:13

Pokoj pro puberťáky - poraďte

Maminky, potřebuji poradit. Stěhujeme se do bytu a mám 18 letou dceru a 13 letého syna, budu mít pro ně k dispozici pokoj 13 metrů čtverečních. Potřebuji poradit jak to zorganizovat, nemáte někdo něco podobného a nemohly by jste přidat fotografii? Vůbec nevím jak to udělám, stoly, postele (to budou mít asi palandy do výšky protože dvě postele vedle sebe by zabrali dost místa) a se skříněmi nevím absolutně které pořídit… Děkuji za inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
7.6.15 14:18

@vikimurat Ja bych asi zapojila i dceru se synem, aby si samy rekli jak jim to bude vyhovovat. :nevim: ono je to tezke takle radit, kdyz ten prostor nevidime. Co takle fotku te mistnosti nemas? :think: pak bychom mohly poradit (napriklad pod okno jeden stul vedle druhy, skrin vedle postele apod.) kdyz nevime kde je okno apod.tak tezko radit co kam umistit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.6.15 14:20

Palandu bych nedávala, naopak - každý svůj minikoutek…
Nemohla bys dát sem plánek toho pokoje s umístěním dveří a okna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.6.15 14:28

@AndreaS92 @Malaga bohužel nemám, ale pokusila sem se udělat něco podobného v jednom programu ale nešlo mi tam dát velikost místnosti ale takhle přesně je okno a dveře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
7.6.15 14:29

Takhle velkým dětem, navíc rozdílného pohlaví, bych teda taky pokud možno nedělala palandu. Ideálně pro každého vlastní koutek na opačné straně pokoje, kolem postelí bych dala závěsy nebo nebesa, aby si mohli udělat soukromí. Je sice blbé pokoj zcela zaplnit nábytkem, ale když je malý, tak to asi jinak nepůjde a děti už jsou velké a nepotřebují velkou plochu na hraní.
Při umisťování pracovního stolu myslete na osvětlení, aby si nestínili, a taky na dostupnost elektrických zásuvek. Víc je těžké obecně radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.6.15 14:30

Taky bych dala prostor pubertakum at se projevi, jak bych chteli svuj pokoj zaridit.
13m2 to je pro dva maly kumbalek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.6.15 14:36

@vikimurat tady v tom pripade by to asi rozdelit neslo ( na dva mini pokoje) takze bych pod okno volila psaci stoly ( zalezi jak se tam vejdou - nevime kolik je pod oknem mista) skrin bych dala naproti oknu a postele kazdemu na jednu cast pokoje. Mozna nekdo poradi lepe. ;)
Nic vic asi nepotrebuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
7.6.15 14:47

Mě se docela líbí tohle řešení, možná by se vlezlo:
 http://www.jenprozeny.cz/…5-131986.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.6.15 14:49
@Zireael píše:
Mě se docela líbí tohle řešení, možná by se vlezlo:
http://www.jenprozeny.cz/…5-131986.jpg

je to je super :palec: jen k oknu bych spis volila stoly. Ale ten ulozny prostor pod postelemi je bezva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
7.6.15 15:06

Nedávno jsem objevila stránky www.houzz.com, je tam přes 6 milionů fotek interiérů od designérů, vyfiltruj si dětské pokoje a koukni pro inspiraci, já z toho byla nadšená a hodně jsme se tím inspirovali. Mají i zdarma aplikaci do iphonu (možná i do jiných telefonů, ale to nevím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.6.15 19:05

Vsichni kdo meli nekdy poschodovou postel, se strasne tesili, kdyz jim rodice dali normalni postele. Vzhledem k tomu, ze deti v tomhle veku na posteli doslova zijou, bych jim fakt tu poschodovku nedavala…
Taky me ceka v budoucnu zaridit pokoj starsi holka, mladsi kluk… tak jsem zvedava, kdo co navrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí