Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mamci, mame mensi problemek, zarizujeme nejstarsi 14 ti lete dceri pokojik v podkrovi, kde ma dve sikme zdi a na tech plochych ma na jedne strane okno a na druhe dvere, tudiz tam neni moc mista na skrine apod. stul ma umisteny, pod stresnim oknem na sikme stene a postel u sikme steny, to mame potom tu ma regal (takove schody) a skrinku s policema..
podel druhe zdi ma male skrine na uceni, kabelky a ja neim co vsechno…
a ted co vlastne potrebuji:
pokojik je velky a stale mi prijde takovy chudy (satni skrine tam nema ty jsou v satne), nevyresili jsme jak by tam mohla byt ![]()
nemate nejake tipy na moderni vlastnorucne vytvorene doplnky, nebo dekorace ktere vystihnou pokojik??
@rézi2 No a dcera nemá nějakou představu či přání? Já bych ve 14 nechtěla, aby mi pokojík dělali naši… V tomto věku jsem toužila po pár plakátech, pohodlné křeslo, nějaké dopňky vlastní výroby…
Ja bych volila zavesne kreslo nebo sedaci pytel
pak vypadaji moc hezky samolepky na zed
hodne ozivi prostor i kusovy koberec doprostred nebo velika vaza s dekoraci -prouti ![]()
Nebylo by lepší se zeptat jí, co by tam chtěla?
Jinak mít na to prostor, tak by se mi v pokojíku v pubertě líbila houpací síť nebo sedací vak.
@zuzkasim kreslo ma to jsem nejak nepsala ty podrobne veci ma tm i klavir na ktery hraje, ted jde o to aby to tam nebylo chude
neco te vlastni vyroby ale co??
Pak už mne napadá dat tam velikou kytku, něco na způsob kombinovaných truhliků
Nebo to zatím nechej tak, ona na něco co vy se ji tam hodilo přijde sama
@rézi2 Hele, já v tomto věku šila (kapsář), byly pokusy s batikováním (závěs), vyšívala (obrázky), netuším, co tvé dcera dělá ráda:-) Keramika, malování…
Ve 14 mi naši do pokoje vůbec nechodili, sama jsem si řekla co tam chci a jak (skříně jsme si standartně co měsíc stěhovala sama tak jak se mi zrovna hodily - na šoupání po koberci jsem od té doby machr
). Cca v těch 14 jsem si vymyslela, že chci jinou barvu tak mě táta hodil do prodejny kde jsem si podle vzorníku vybrala barvy (světle fialovou a na jednu stěnu sytě/tmavě zelenou - ano fakt mi to tehdy přišlo jako bezva nápad
) a sama si vymalovala ![]()
@Almira-Alm to se teda mas bohuzel ma dcera steny oblozene drevem tak toho moc nevymaluje a letiste ji z toho taky delat nenecham
@zuzkasim to je napad at si neco usije
Hlavne ne prsty, jojo vytahnu ji sici stroj ![]()
@rézi2 No vidíš to a já bych nechala - ať si dělá ve svém pokoji úúúplně cokoliv ![]()
Taky bych nechala, at si vymysli sama, klidne at ae inspiruje na netu
Jestli hraje na klavír - má ráda hudbu, co něco takového na stěnu? http://www.pieris.cz/…_result.html?…
Mají tam psáno, že jsou schopni udělat i na míru. Třeba dokážou udělat i konkrétní písničku.