Pokoj pro teenagera

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
996
3.6.14 20:51

pokoj pro teenagera

Ahoj mamci, mame mensi problemek, zarizujeme nejstarsi 14 ti lete dceri pokojik v podkrovi, kde ma dve sikme zdi a na tech plochych ma na jedne strane okno a na druhe dvere, tudiz tam neni moc mista na skrine apod. stul ma umisteny, pod stresnim oknem na sikme stene a postel u sikme steny, to mame potom tu ma regal (takove schody) a skrinku s policema.. :) podel druhe zdi ma male skrine na uceni, kabelky a ja neim co vsechno…

a ted co vlastne potrebuji:
pokojik je velky a stale mi prijde takovy chudy (satni skrine tam nema ty jsou v satne), nevyresili jsme jak by tam mohla byt :(
nemate nejake tipy na moderni vlastnorucne vytvorene doplnky, nebo dekorace ktere vystihnou pokojik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
3.6.14 20:57

@rézi2 No a dcera nemá nějakou představu či přání? Já bych ve 14 nechtěla, aby mi pokojík dělali naši… V tomto věku jsem toužila po pár plakátech, pohodlné křeslo, nějaké dopňky vlastní výroby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
3.6.14 20:59

Ja bych volila zavesne kreslo nebo sedaci pytel :) pak vypadaji moc hezky samolepky na zed :) hodne ozivi prostor i kusovy koberec doprostred nebo velika vaza s dekoraci -prouti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.6.14 20:59

Nebylo by lepší se zeptat jí, co by tam chtěla?
Jinak mít na to prostor, tak by se mi v pokojíku v pubertě líbila houpací síť nebo sedací vak.

• Citovat
  • Upravit
4151
3.6.14 21:00

Velkém taburet nebo sedací pytle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.6.14 21:02

@zuzkasim kreslo ma to jsem nejak nepsala ty podrobne veci ma tm i klavir na ktery hraje, ted jde o to aby to tam nebylo chude :) neco te vlastni vyroby ale co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
3.6.14 21:07

Pak už mne napadá dat tam velikou kytku, něco na způsob kombinovaných truhliků
Nebo to zatím nechej tak, ona na něco co vy se ji tam hodilo přijde sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.6.14 21:08

@zelenaprisera no asi to tak dopadne tu kytku sezenem :) diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
3.6.14 21:10

@rézi2 Hele, já v tomto věku šila (kapsář), byly pokusy s batikováním (závěs), vyšívala (obrázky), netuším, co tvé dcera dělá ráda:-) Keramika, malování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
3.6.14 21:13

Ve 14 mi naši do pokoje vůbec nechodili, sama jsem si řekla co tam chci a jak (skříně jsme si standartně co měsíc stěhovala sama tak jak se mi zrovna hodily - na šoupání po koberci jsem od té doby machr :mrgreen: ). Cca v těch 14 jsem si vymyslela, že chci jinou barvu tak mě táta hodil do prodejny kde jsem si podle vzorníku vybrala barvy (světle fialovou a na jednu stěnu sytě/tmavě zelenou - ano fakt mi to tehdy přišlo jako bezva nápad :lol: ) a sama si vymalovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.6.14 21:17

@Almira-Alm to se teda mas bohuzel ma dcera steny oblozene drevem tak toho moc nevymaluje a letiste ji z toho taky delat nenecham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.6.14 21:18

@zuzkasim to je napad at si neco usije :DD Hlavne ne prsty, jojo vytahnu ji sici stroj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
3.6.14 21:23

@rézi2 No vidíš to a já bych nechala - ať si dělá ve svém pokoji úúúplně cokoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
3.6.14 21:44

Taky bych nechala, at si vymysli sama, klidne at ae inspiruje na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
4.6.14 22:18

Jestli hraje na klavír - má ráda hudbu, co něco takového na stěnu? http://www.pieris.cz/…_result.html?…

Mají tam psáno, že jsou schopni udělat i na míru. Třeba dokážou udělat i konkrétní písničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí