Pokojíček pro miminko – zařízení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
6.10.10 22:54

Angu já 30 cm a taky tak :D dokud jsem ale kojila, tak to šlo. teĎ se musím zvedat jít udělat UM. Aae včera jsem to vyřešila, na nic nečekala. JAk jsem šla spát, udělala jí UM, vytáhla spící dudlík, dala flašku, tu zunkla a spala dál :D obvykle se budí v době kdy jdu spát. dneska to mám v plánu stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.10.10 11:56

chci vystoupit z této diskuze!Děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
29.7.11 20:57

Ahoj! Chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti (dobré i špatné) s nějakým konkrétním výrobcem (i prodejcem) dětského nábytku? Na co si mám dát pozor? Jaké vlastnosti by měla mít kvalitní postýlka? Chtěla bych víc dětí a nerada bych kupovala nábytek pro každé nový, tak bych byla ráda, aby se dal bez problémů opakovaně rozmontovat a smontovat. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.7.11 21:13

Ahoj, souhlasím taky mi příjde zbytečnost pokojík pro miminko. Jsem raději, když mám blízko miminko u sebe, chůvičkám nevěřím natolik, abych si dovolila mimi dát vedle do pokoje spát. My pořídili pro miminko postýlku, přebalovací pult. Proutěný košík, který jsem si převážela po obýváku a kuchyni, jídelní židličku. Zatím má pokojík přes celou naši ložnici. Ale takové to vybavení pokojíčku, jak je teď moderní néé. Skoro celou ložnici nám postupně vyplnili hračky, které dostává, má tam stoleček a židličky z Ikey, kousek koberce u postele, která se dávno vyměnila za postýlku,ale jinak nic jiného zatím nebylo potřeba. Pokojíček máme v plánu kupovat,až bude mít tak 4 roky a koupit rovnou nějaký, který ji vydrží dýl. Aby se pak koupil jeden styl nábytku a už to i nějak vypadalo, teď by byl zbytečně každý kus jiný, jak by se postupně přidávalo a stejně by se to časem měnilo :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
29.7.11 21:28

No, já si to předstvuju zatím tak, že koupíme jednou nějaký trvanlivý nábytek pro miminko (postýlku, přebalovací pult/komodu a skříň) a ten po sobě děti budou dědit a po posledním se to prodá. Jenom třeba vždycky nějak obnovíme výzdobu. Ráda bych, aby nábytek byl kvalitní, ale měl jednoduchý, elegantní, odlehčený design. Poradíte mi nějaký? A až bude dítě větší, tak si pak řekne, jak by si ten svůj pokojíček představovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.7.11 22:01
Angua píše:
rybkabezvody píše:
Angua píše:
Pokojíček pro miminko je podle mě zbytečnost. Ono to vypadá krásně, ale mimčo budeš mít zřejmě stejně v ložnici, takže i postýlku a jestli máš místo, dala bych si tam i přebalovák s věcma, protože by se mi nechtělo lítat jak blázen z pokoje do pokoje, když budu potřebovat plenku nebo čisté bodýčko, případně v noci přebalit. Přes den taky mimčo v pokojíčku nebude, buď bude spát v postýlce v ložnici a nebo bude v lehátku nebo na zemi tam, kde budeš ty.Takže bych začala tím, že bych do pokojíčku koupila koberec nebo dala nějakou teplou podlahovou krytinu, kdybyste tam chtěli být a na zbytek se vyprdla. Pak bych postupně přidávala hračky, až by bylo potřeba, koupila bych na ně skříňku nebo úložné boxy, třeba pak časem stoleček se židličkou (až tak po roce, dřív nevím, co by na tom dítě dělalo :lol: ), pak případně přistěhovala postýlku s komodou, časem zaměnila postýlku za velkou postel, pro školáka pořídila psací stůl… Prostě postupně :mrgreen: Přijde mi zbytečné toto řešit pro novorozence :nevim:
souhlas, to lítání mě také šve, sem tam :roll: ale vidím to i z drué strany - my třeba máme malinkou ložnici, takže by jsme se už s dalšíma věcma nevešli a také když jsme oba ještě pracovali a já byla těhotná, tak se pokojíček dělal „snáz“ než z jednoho platu a mateřské ( jinak by jsme na to asi neušetřili :oops: )
Jasné, když se nevejde, tak se nevejde… My máme v místnosti necelé 4×4 metry ložnici, obývák, dětský pokoj, všecko oblečení a ještě drahý PC :mrgreen: No, zas se nenachodím :lol: :lol: :lol:

To máš můj obdiv :palec: ,že se do tak malého prostoru doma vejdete, my máme teď barák 1+1 na prostoru asi 70m2 a asi ještě rok tak budeme bydlet + přibude 4 člen rodiny a už tak mi to příjde moc zaplněné, že jsme na sobě moc namačkaní, no ale dokud se nenašetří dost peněz, tak se ty pokoje v podkroví nedodělají, nedá se :cry: musí se to vydržet. Všechno nejde bohužel rychle :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.7.11 05:37

Ahoj, tak náš malý má 9 měs a ještě pokojíček nemá, i když prostory na to máme. Myslím, že je úplně zbytečné dělat pokojíček pro miminko, stejně v něm vůbec trávit čas nebude. My máme malého na spaní v ložnici a do pokoje půjde tak v roce a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný