Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nábytek bílý z Ikea a k tomu všude kytky z Lepeeto, http://www.lepeeto.cz/…lepek-na-zed
Bily nabytek se mi libi par kousku jsem koupila
hrozne na tom jde videt prach
a kyticky jsou taky hezke neco v takovem stylu bych chtela taky udelat… ![]()
My máme nábytek KOMI A (kombinace s modrou), v Ikei jsme dokoupili bílý stoleček a dvě židličky, dál tam máme šedou plovoučku, zeď odspodu modrá nad ní žlutá a předěluje to všechno modrá bordura s medvídkama… Vypadá to krásně, dětsky a dokonce i kamarádka říkala, že je to sladěné jak z katalogu (což rozhodně potěší
) ![]()
Holky nám pomohla změnit pokojíček paní Apolena Peterlíková zabývá se horoskopy a podle data narození našeho malého nám vypracovala redix horoskop i s tím v jakých barvách a pod. se bude cítit bezpečně. Nikdy bych tomu nevěřila ale opravdu nám to pomohlo. Malej byl hodně neklidnej a nechtěl spinkat přes den. Platila jsem za to 200kč ale nyní to snad bude dělat přes Facebook zdarma! nevím k tomu nic podrobnějšího říala mi to kamarádka co byla na její přednášce. To je má zkušenost ![]()
Chci svoji dceri(pul rocni) udelat pokojicek a tak bych chtela nejakou inspiraci jak mate vy pokojicky pro sve ratolesti
dekuji