Pokojíčky - jak byste řešily vy?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1695
15.12.13 13:41

pokojíčky - jak byste řešili vy?

Ahoj, jelikož se s mužem nemůžeme shodnout, zajímal by mě názor jiných maminek… Budeme zařizovat pokojíčky pro dvě holky - máme pro ně dva pokoje, ale bohužel ve starém domě je řešení těchto dvou pokojů tak, že do zadního pokoje se jde přes ten přední. Tak jak to udělat - aby každá měla svůj pokoj, s tím že ta starší bude mladší chodit přes pokoj, nebo udělat obě místnosti společné - jednu spací a učící a jednu na hraní a návštěvy kamarádek např.
Stavebně to jinak upravit nejde, ani není možnost nějak popřehazovat místnosti v bytě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
15.12.13 13:45

@aleba přesně tohle jsme měly se ségrou - jsme ale od sebe 1,5 roku.
V prvním pokojíčku jsme měly skříňky s oblečením, stoly na psamní úkolů, gauč a tak a v druhé místnosti jsme měly postele (vyvýšené dvojlůžko s úložným prostorem) a pak dvě velké skříně… vpředu herna(pracovna) a vzadu ložnice…jinak to taky stravebně nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
15.12.13 13:45

Já bych v tom případě udělala společné… a pokud se někdy ony 2 dohodnou jinak, tak se dohodnou.
PS: a řekneš nám pro kterou variantu si ty a pro kterou muž? Klidně až po nějaké době, ať neovlivňuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.12.13 13:46

A jak jsou holky od sebe věkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
15.12.13 13:47

My máme věkový rozdíl 2,5 roku
PS: já jsem pro společné místnosti, muž chce každou zvlášť, ale myslím, že tu znevýhodněnou to bude hodně štvát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.12.13 13:48

Zalezi, jak jsou holky od sebe vekove… Pokud blizko, tak bych volila zadni spaci a klidovou mistnost, predni hernu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.12.13 13:48

To bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
15.12.13 13:49

@aleba Jo, to si myslím taky, právě proto bych dala společné, ono je dost dobře možné, že když jim to začne ve vyšším věku vadit, tak se dohodnou a tu v předním to pak třeba ani nebude tolik štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
15.12.13 13:49

@aleba a nejde třeba udělat jen taková pidi přepážka ze sadroše?? pokoje jsou za sebou asi, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
15.12.13 13:51

Jak jsou děti staré?
My jsme s bráchou kdysi měli tady 2 pokoje (jeden v patře, druhý dole) a dokud jsme byli předbubertální děti, tak jsem měli horní na spaní a uložení oblečení a dolní na hraní, učení a tak.
V pozdějsím věku už nebylo možné nás držet v jednom prostoru, aby to ještě bylo bezpečné :roll: (tak mě napadá, že přežít pubertu dětí je asi nejtěžší část rodičovství :think: ), takže jsme měli každý svůj (ale přehazovaly se tém všechny místnosti v baráku, mimo kuchyně a koupelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
15.12.13 13:51

Vzhledem k věku, bych udělala první hrací a druhou spací. Taky máme dvě místnosti na pokojíčky a mám to v plánu udělat zatím taky tak. V jednom budou spát a druhý budou mít na hraní. Až se sami rozhodnou, že chtějí mít každý svůj, pokojíčky se rozdělí a v té době se dohodnou, kdo bude mít který pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
15.12.13 13:52

Mám kluky 3 roky od sebe a máme jednu místnost spací (dětská ložnice) a hernu. Vyhovuje to perfektně nám rodičům i klukům. Rozdělené pokoje bych udělala až později, až té starší bude třeba deset. Nevím, kolik jí je teď. teda…

Jinak dcerka s průchodným pokojíčkem bude vždy znevýhodněná, ale co se dá dělat, když to jinak nejde. ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
15.12.13 14:13

@aleba zadní místnost bych dala jako spací a odpočinkovou, vepředu takovou, aby jim tam mohly chodit návštěvy a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
15.12.13 14:40

Taky bych byla pro verzi jedne mistnosti hraci, ucici a zadni mistnost na spani- pripadne si tam vzdycky vleze ta z dcer, ktera bude zrovna potrebovat klid. Ale urcite bych neudelala trvale rozdeleni - jedna dcera/jeden pokoj. Meli jsme pruchozi pokoj na koleji a to byla katastrofa :jazyk: pripadalo mi to strasne nefer, ze holky z druheho pokoje mely soukromi a pres ten nas se porad chodilo a byl to ten „spolecny, na kecani“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
15.12.13 15:03

Nepises to nejdulezitejsi a to je vek. Pokud jim je treba 3 a 5, tak je jasny, ze budou cas travit spolu a budou se hrat
Pokud jim je 11 a 13, tak uz zalezi vic na nich. ;)
Kazdopadne bych s nabytkem premyslela tak, ab se dal pak rozhodit do dvou pokoju, tedy zadne slozite patrove postele apod.
Pokud teda pak nebudete kupovat novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1