Pokojská - mzda

VanessaF
4.12.15 21:58

Pokojská mzda

Kolik má cca pokojská jako brigádnice na hodinu? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
4.12.15 22:09

Delala sem managerku *** hotelu v Praze a tam u nas to vychazelo na 80,–/hodinu…nic moc, ale jednalo se plny uvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
4.12.15 22:16
@Sue.Ellen píše:
Delala sem managerku *** hotelu v Praze a tam u nas to vychazelo na 80,–/hodinu…nic moc, ale jednalo se plny uvazek.

No já myslím hotel ve Františkových Lázní. Takže počítám tak okolo 60Kč/h? Jen víkendy

• Citovat
  • Upravit
4140
5.12.15 07:03

Pracuju v hotelu v severnich Cechach a u nas maji pokojsky brigadnice 60,– na hodinu. Nic moc za tu pakarnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
5.12.15 07:45

Holky, kdyz to čtu - co jste v příhraničí tak vyjeďte do Německa. Západ, pokojské 9.55 €, bývaly východ 9.30 € ale porad lepší nez ta almužna v Čechách 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.12.15 08:18

I jako prakticky nic nedělající uklízečka (ne hotelu, ale kanceláří s prodejnou) na DPČ mám víc a to je to maloměsto v kraji s jedněmi z nejnižších mezd 8o Tohle bych nedělala. Pardon za OT, ale přijde mi to šílené. Kamarádka dělala pokojskou za 80 kč/hod, ale byl to celkem luxusní hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.12.15 08:44
@radkka píše:
I jako prakticky nic nedělající uklízečka (ne hotelu, ale kanceláří s prodejnou) na DPČ mám víc a to je to maloměsto v kraji s jedněmi z nejnižších mezd 8o Tohle bych nedělala. Pardon za OT, ale přijde mi to šílené. Kamarádka dělala pokojskou za 80 kč/hod, ale byl to celkem luxusní hotel.

Taly to za sedesat korun delaji vicemene jenom ukrajinky, aspon u nas.. Jeste se vedeni hotelu divi, ze na pokojsky neni mozne nikoho sehnat. Bodejt by ne, za ten financni vysmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.12.15 08:49
@Pajka89 píše:
Taly to za sedesat korun delaji vicemene jenom ukrajinky, aspon u nas.. Jeste se vedeni hotelu divi, ze na pokojsky neni mozne nikoho sehnat. Bodejt by ne, za ten financni vysmech.

Co vím, tak to je docela dřina, je to fakt smutné :? Podobně, jako když se bavím s mamky kamarádkou, pošťačkou (roznáší), už jí je kolem padesáti, dělá to celý život, mimo zničené ruky a nohou mě dostává, kolik za tu otročinu, jakou tam mají dostávají peněz, to by člověk blil :zed: V dnešní době si nikdo těchto (a podobných) profesí neváží, dají jim 50 na hodinu, přitom bychom se bez nich neobešli. Vůbec se nedivím, že mladí od takových prací utíkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
5.12.15 09:12

No já bych to taky nedělala ale studuji a potřebuji brigádu, abych to stíhala i se školou. Takže potřebuji jenom víkendy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat