Pokojská - mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Delala sem managerku *** hotelu v Praze a tam u nas to vychazelo na 80,–/hodinu…nic moc, ale jednalo se plny uvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sue.Ellen píše:
Delala sem managerku *** hotelu v Praze a tam u nas to vychazelo na 80,–/hodinu…nic moc, ale jednalo se plny uvazek.
No já myslím hotel ve Františkových Lázní. Takže počítám tak okolo 60Kč/h? Jen víkendy
- Citovat
- Upravit
Pracuju v hotelu v severnich Cechach a u nas maji pokojsky brigadnice 60,– na hodinu. Nic moc za tu pakarnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, kdyz to čtu - co jste v příhraničí tak vyjeďte do Německa. Západ, pokojské 9.55 €, bývaly východ 9.30 € ale porad lepší nez ta almužna v Čechách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I jako prakticky nic nedělající uklízečka (ne hotelu, ale kanceláří s prodejnou) na DPČ mám víc a to je to maloměsto v kraji s jedněmi z nejnižších mezd
Tohle bych nedělala. Pardon za OT, ale přijde mi to šílené. Kamarádka dělala pokojskou za 80 kč/hod, ale byl to celkem luxusní hotel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
I jako prakticky nic nedělající uklízečka (ne hotelu, ale kanceláří s prodejnou) na DPČ mám víc a to je to maloměsto v kraji s jedněmi z nejnižších mezdTohle bych nedělala. Pardon za OT, ale přijde mi to šílené. Kamarádka dělala pokojskou za 80 kč/hod, ale byl to celkem luxusní hotel.
Taly to za sedesat korun delaji vicemene jenom ukrajinky, aspon u nas.. Jeste se vedeni hotelu divi, ze na pokojsky neni mozne nikoho sehnat. Bodejt by ne, za ten financni vysmech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajka89 píše:
Taly to za sedesat korun delaji vicemene jenom ukrajinky, aspon u nas.. Jeste se vedeni hotelu divi, ze na pokojsky neni mozne nikoho sehnat. Bodejt by ne, za ten financni vysmech.
Co vím, tak to je docela dřina, je to fakt smutné
Podobně, jako když se bavím s mamky kamarádkou, pošťačkou (roznáší), už jí je kolem padesáti, dělá to celý život, mimo zničené ruky a nohou mě dostává, kolik za tu otročinu, jakou tam mají dostávají peněz, to by člověk blil
V dnešní době si nikdo těchto (a podobných) profesí neváží, dají jim 50 na hodinu, přitom bychom se bez nich neobešli. Vůbec se nedivím, že mladí od takových prací utíkají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych to taky nedělala ale studuji a potřebuji brigádu, abych to stíhala i se školou. Takže potřebuji jenom víkendy
- Citovat
- Upravit
Kolik má cca pokojská jako brigádnice na hodinu?