Práce v Kauflandu – jaká je náplň u pozice doplňování zboží?

2377
4.12.15 20:43

Práce v Kauflandu-zkušenosti

Zdravím, jelikož jsem v žádné diskuzi nenašla co mě zajímá, tak zakládám novou. U nás v Kauflandu shánějí docela dost lidí především na pozice doplňování zboží. Vyplnila jsem dotazník a doufám, že by mě přijali. Můj dotaz zní, jelikož nemam vůbec představu, jaká je náplň práce u pozice doplňování zboží, jak to chodí co se týče samotné práce, přestávky apod..?Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
4.12.15 20:48

Já pracovala v kaufu brigádne na pokladně a pauzy byli daný dopředu. vedelu jsme v kolik pujdeme. U toho zbozi to bude taky tak nějak. a doplnovani, klasika přidělí ti regal se zbozim a bud bzdes doplnovat ze skladu nebo z palety.to je vsude stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
4.12.15 20:48

@Mishell budeš doplňovat na úseku, který ti přidělí to znamená třeba jen cukrovinky, koloniál nebo nápoje. Přestávku na jídlo budeš mít podle toho kolik tam budeš hodin pokud víc jak čtyři budeš mít nárok pokud mín tak ne, na wc můžeš kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
4.12.15 20:50

Segra tu práci dělá jako brigádu, dostane paletu zboží a vybaluje a vybaluje, ona dělá na mléčném úseku a nebo na mražených výrobcích, jinak přestávku má normalne 30 min.za směnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 21:00

Záleží jaký úsek. NF, cukrovinky, kološ, mléčné, drogerka…
Ale klasika, prostě pohlídat akční zboží, to hlavně aby bylo doplněné, pak zbytkové palety a samozřejmě ty nově přijaté na sklad. Přestávka jako všude - 30 minut.

• Citovat
  • Upravit
217
4.12.15 21:06

Já jsem měla v Kauflandu brigádu jako studentka a měla jsem to tak že jsem doplňovala zboží po celým Kaufu :) na přestávku jsem chodila normálně po 4 hodinách na 30 minut :) na záchod jsem mohla kdykoli, ale jak jsem lítala po celém krámu vůbec mi to nebavilo, jsem jim tam dělala holku pro všechno :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 21:08

U nás v kauflu to tak není. každý spadá pod určitý úsek a za ten si zodpovídá.

• Citovat
  • Upravit
2377
4.12.15 21:10

Mockrát děkuji za reakce..už mám alespon přibližnou představu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.18 17:29

Pracuje někdo na nižší úvazek ? 30 nebo 20h týdně ?
Zajímalo bych mě, jaké máte služby…jestli třeba 30h, tak pracujete 6h denně, nebo máte služby kratší či delší, a tím pádem nejste v práci každý den. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
767
6.9.18 18:13
@Anonymní píše:
Pracuje někdo na nižší úvazek ? 30 nebo 20h týdně ?
Zajímalo bych mě, jaké máte služby…jestli třeba 30h, tak pracujete 6h denně, nebo máte služby kratší či delší, a tím pádem nejste v práci každý den. :kytka:

Kdysy jsem tam byla na brigádě. Jak kdy. Někdy 4 hodiny denně, někdy 8. Týdně cca těch něco přes 20 hodin. Otřes. Služby mi měnily jak se jim zlíbilo a ani mi to neřekly. Vyvěsily služby, ať si je opíšeme. Na druhý den jsem se náhodou podívala a úplně přeškrtnuté a vypsané jinak bez upozornění. Měla jsem jít třeba na 13 h a o půl 10 večer volala vedoucí, že mám přijít na 5 ráno. Nebo jsem měla vypsanou dovolenou 9 dní a šestý den volala opět vedoucí, ať ráno naklušu. Žádné zda můžu nebo ne. Být někde třeba na chatě nebo na dovolené tak nevím. I v osobním volnu po nás vyžadovaly být k zastižení neustále na telefonu. A jakmile jsem řekla, že jsem těhotná už mě nepustily ani do šatny a hned mě poslaly na personální a vyrazily mě. Kaufland už nikdy více. Horší jednání jsem nezažila a to nemluvím o nižší výplatě, než na jakou jsem dle odpracovaných hodin měla nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 15:20

Kaufland brigáda

Ahoj, před týdnem jsem byla na pohovoru do kauflandu na brigádu, a paní se mi ozvala e-mailem že mě berou jako nejvhodnějšího kandidáta, ale nikdo mi nevolal ani nic podobného, měla bych očekávat info telefonem nebo bych měla zajít na prodejnu? Nemáte s tím někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
19986
20.7.21 15:37
@Anonymní píše:
Ahoj, před týdnem jsem byla na pohovoru do kauflandu na brigádu, a paní se mi ozvala e-mailem že mě berou jako nejvhodnějšího kandidáta, ale nikdo mi nevolal ani nic podobného, měla bych očekávat info telefonem nebo bych měla zajít na prodejnu? Nemáte s tím někdo zkušenosti?

To je takový problém si tam zavolat?
8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.7.21 15:39
@lachtanice86 píše:
8o [/citac @lachtanice86
bohužel nemam tel. číslo, dostala jsem pouze e-mail na prodejnu na který nikdo neodepisuje, jinak už bych dávno volala a neptala se zde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
20.7.21 15:51
@miska2312 píše:
@lachtanice86 píše:
8o [/citac @lachtanice86
bohužel nemam tel. číslo, dostala jsem pouze e-mail na prodejnu na který nikdo neodepisuje, jinak už bych dávno volala a neptala se zde

A v tom emailu nic jiného nepíšou? Jen že tě vybrali? Nebo na pohovoru neříkali jaký je postup? :think: Pokud nemáš číslo a je problém ho dohledat na netu a na mail nepodepisují, tak tam zajdi a zeptej se osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 15:54

@Jaaanča na pohovoru mi řekli že se ozvou do daného dne. Tak se ozvali ale jen s tím ze mě vybrali nic jineho e-mail neobsahoval, tak jsem třeba čekala telefonát nebo nějaké info ale nic. Tak tam tedy asi zajdu osobně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat