Listovní doručovatelka

Anonymní
4.12.15 15:28

Dorucovatelka Listovni

Ahoj holky mam dotaz jdu od pon. pracovat jako dorucovatelka, cetla jsem ze postacka musi nabizet/ nutit lidi o nejake pojistky atd..?? Je to tak mam ted s toho docela strach :( 8o 8oo??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
4.12.15 15:30

Ano je. Sestra tam pracovala nedavno a pokud neuzavres urcity pocet smluv, strhavaji z platu asi 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 15:32

Jo 8o tak me muzou jinak me za to ze ne budu nabizet ne vyhodi s prace :think: kolik dostava sestra vyplatu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.15 15:33
@Anonymní píše:
Jo 8o tak me muzou jinak me za to ze ne budu nabizet ne vyhodi s prace :think: kolik dostava sestra vyplatu :mavam:

@janicka.ocet

• Citovat
  • Upravit
3711
4.12.15 15:55

@janicka.ocet
Doručovatelky taky musí nabízet? Naše mi teda nikdy nic nenabídla :nevim: A jako jak by mohla doručovatelka s tímto uspět, když má jen určitou část města?

Jako na přepážce nabízí kde co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
4.12.15 16:13
@zvidavajanca píše:
@janicka.ocet
Doručovatelky taky musí nabízet? Naše mi teda nikdy nic nenabídla :nevim: A jako jak by mohla doručovatelka s tímto uspět, když má jen určitou část města?Jako na přepážce nabízí kde co..

Ano, musi. Mne treba nabizela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
4.12.15 16:14
@Anonymní píše:
Jo 8o tak me muzou jinak me za to ze ne budu nabizet ne vyhodi s prace :think: kolik dostava sestra vyplatu :mavam:

Cca 10000 cisteho a stravenky, asi 50 Kc hodnotu…plus Teda nosis duchody a lidi nechavaji mensi dyska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 16:16

@janicka.ocet a jesce s toho - 1500kc kazdy mesic??? :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3973
4.12.15 16:35

A ty jsi jeste nevidela smlouvu? Urcite si s nekym uz mluvila v te praci, ti nic nerekli, neskolili atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 16:39

@Martina.N78 jak jsem napsala jdu v pon. po prve na zaskoleni, Smluvu jesce zatim ne mam jen jsem vyplnovala dotaznik atd.. Urcite mluvila jsem jen HR me to rekl vse po kratce a hned jsem jela za vedouci na postu :(

• Citovat
  • Upravit
3973
4.12.15 16:44

No tak se na vše zeptej v pondělí, třeba si ty otázky napiš, určitě budes nervozni a vse se ti hned nevybavi a pořádně si procti smlouvu!!! Pokud tam něco takoveho bude, promysli si to. A hlavně pokud budeš nosit i důchody, bude tam nejspíš hmotná odpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.12.15 18:24

@Martina.N78
Ona tam hmotka bude tak i tak, přece jen i malý dopis může být dobírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat