Listovní doručovatelka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ano je. Sestra tam pracovala nedavno a pokud neuzavres urcity pocet smluv, strhavaji z platu asi 1500.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo
tak me muzou jinak me za to ze ne budu nabizet ne vyhodi s prace
kolik dostava sestra vyplatu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jotak me muzou jinak me za to ze ne budu nabizet ne vyhodi s prace
kolik dostava sestra vyplatu
- Citovat
- Upravit
@janicka.ocet
Doručovatelky taky musí nabízet? Naše mi teda nikdy nic nenabídla
A jako jak by mohla doručovatelka s tímto uspět, když má jen určitou část města?
Jako na přepážce nabízí kde co..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@janicka.ocet
Doručovatelky taky musí nabízet? Naše mi teda nikdy nic nenabídlaA jako jak by mohla doručovatelka s tímto uspět, když má jen určitou část města?Jako na přepážce nabízí kde co..
Ano, musi. Mne treba nabizela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jotak me muzou jinak me za to ze ne budu nabizet ne vyhodi s prace
kolik dostava sestra vyplatu
Cca 10000 cisteho a stravenky, asi 50 Kc hodnotu…plus Teda nosis duchody a lidi nechavaji mensi dyska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty jsi jeste nevidela smlouvu? Urcite si s nekym uz mluvila v te praci, ti nic nerekli, neskolili atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina.N78 jak jsem napsala jdu v pon. po prve na zaskoleni, Smluvu jesce zatim ne mam jen jsem vyplnovala dotaznik atd.. Urcite mluvila jsem jen HR me to rekl vse po kratce a hned jsem jela za vedouci na postu ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak se na vše zeptej v pondělí, třeba si ty otázky napiš, určitě budes nervozni a vse se ti hned nevybavi a pořádně si procti smlouvu!!! Pokud tam něco takoveho bude, promysli si to. A hlavně pokud budeš nosit i důchody, bude tam nejspíš hmotná odpovědnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina.N78
Ona tam hmotka bude tak i tak, přece jen i malý dopis může být dobírka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mam dotaz jdu od pon. pracovat jako dorucovatelka, cetla jsem ze postacka musi nabizet/ nutit lidi o nejake pojistky atd..?? Je to tak mam ted s toho docela strach
??