Pokousané štěně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.11.23 21:53

Pokousané štěně

Ahoj.

Před třemi dny kousnul pes naše malé pul roční štěně před barakem. U veterináře jsme byli, dostali jsme antibiotika. Ale o co mi jde.. ten náš malej milacek má neustále staženy ocas a klepe se. Venku si sedá a nechce moc chodit. Neustále zrychleně dýchá a je na něm videt, že má opravdu strach i doma… spí v koupelně, v kleci a nebo v kumbálu. Prosím, poraďte mi, jak mu mám pomoci??? Neznáte nějake figle, leky, které by mu mohly pomoci.. alespoň po té psychické stránce. :( :,( Veterinář mu nic na uklidneni nedal, prý to není potreba. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
450
7.11.23 21:58

… spí v koupelně, v kleci a nebo v kumbálu…
Nebude spíš problém v tomhle? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.23 21:59
@MatildaMatilda píše: … spí v koupelně, v kleci a nebo v kumbálu…
Nebude spíš problém v tomhle? 8o

Ne? Děla to až teď. Spal vzdy s nami na gauci, na posteli.. A teď chodí spat do koupelny apod, jak jsem zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
7.11.23 22:00

@MatildaMatilda Co by na tom bylo za problem - proste se schovava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
7.11.23 22:05

Tak to jo…špatně jsem to pochopila..myslela jsem, že je to vaše výchova..koupelna, klec, kumbal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
7.11.23 22:05

@JankaZ1234 Uplne bych ho v nejakem schovavani nepodporovala. Doma ani nema duvod, tam je v bezpeci. A nelitovat, nesoucitit, spis si z nej delat legraci a utahovat si z nej (“Prooosim te, takovy veliky a takovy straspytel.”). Hodne si s nim hrat a nechavat ho vyhravat a strasne moc chvalit, at mu zvysite sebevedomi. A zamestnat hlavu - ucenim povelu, triku, cichacim kobereckem, a zase chvalit a chvalit. A zacnete s nim chodit mezi stenata do steneci skolky, at se vam nezacne bat psu a taky proto, ze tam ho na rozdil od nas uvidi nazivo a mohou poradit, jak s nim pracovat dal. Nekteri lide si pochvaluji na stres u psu Bachovy kapky, ale osobne s nimi zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný