Pole Dance pro začátečníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7090
16.7.16 19:49

@zuziiiiik co by tě zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
2.8.16 19:05

Zdravím měla bych dotaz, jsem 2 měsíce po porodu a chtěla bych začít chodit na pole dance, a teď moje otázka, mám stále ještě 10kg navíc po porodu, které bych chtěla dostat dolů, a nevím, jestli jste při pole dance i zhubly nebo se spíš formuje a zpevňuje postava…váhám jestli začít hned, nebo se nejdříve vrhnout na nějaký jiný cvičení a zhubnout a pak začít pomocí pole dance jen postavu zpevňovat :nevim: a druhá věc je že teda teď mám fyzičku absolutně na bodu mrazu, tak nevím jestli bych to zvládala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 10:39

Ahoj. Prosím ponechat anonym. Hodí se pole dance na zpestření sexuálního života?

• Citovat
  • Upravit
15184
19.8.16 11:04

Jako udělat si to tou tyčí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
19.8.16 11:06

Tak třeba když bude trénovat doma před chlapem… :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 11:17

@Salvaje tak nějak. Ale asi to byl špatný nápad. Navrhla jsem to doma a chlap mi spíš doporučil horolezeckou stěnu. Prý zpevňuje postavu stejně.

• Citovat
  • Upravit
3491
19.8.16 11:22

No ale k tomu předvádění se před chlapem by to už chtělo něco na té tyči umět, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 11:27
@Salvaje píše:
No ale k tomu předvádění se před chlapem by to už chtělo něco na té tyči umět, no…

Jasně. Získala jsem spíš dojem, že by ho to moc nerajcovalo. Žádnou fantazii ten můj návrh v něm neprobudil. Tak mě zajímalo, co na to ostatní chlapi

• Citovat
  • Upravit
1085
19.8.16 21:55

Myslím že chlapy bude spíš rajcovat klasickej striptýzovej taneček kolem tyče než pole dance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 08:51

Ahoj holky, obnovuji diskuzi a mám pár otázek na ty kdo mají s pole dance zkušenosti. Už moc let se mi tento sport hrozně líbí, obdivuju ty holky co to dělají a u každého videa slintám závistí :oops: Já jsem totalně nepohyblivé, tlusté nemehlo :oops: 8o Teď jsem dostala nabídku od kamarádky, že by jsme chodily spolu, ale…mám 90kg, žádnou kondičku, slabé ruce a navíc neumím šplhat, což mi přijdou pro tento sport nejdůležitější věci :( Myslíte že se dám u tyče do formy a nebo musím napřed zamakat na té kondici třeba ve fitku a pak až jít na tyč??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.1.18 09:06

Byla jsem na jedné lekci, tehdy necelých 34 let /štíhlá/. Za sebe už nikdy. Z lekce odřeniny, modřiny, velká makačka hlavně na břicho, začátečníci něco táhnou i rukama, které mám slabší. Psych. nepříjemné pro mě bylo, že se cvičí v kalhotkách a sportovní podprsence, jinak nic, a kolem mě samé vysportované štíhlounké kočičky ve věku do 27, spíš míň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
16.1.18 09:08

@Petruška2016 Klidne se tam s kamaradkou prihlas. Ono se stejne nesplha hned od zacatku, takze mas jeste par tydnu na zlepseni kondice. Osobne ti doporucuju chodit na pole dance a zaroven trochu vylepsovat silu v posilovne, nebo aspon doma cvicenim s vlastni vahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.1.18 10:05

Taky jsem chodila, pár let, jen tak rekračně, a taky bez přechozí fyzické aktivity, jsouc strašný lenoch :lol: U mě se jako limitní ukázala flexibilita, ale jako zábava je poledance skvělý a pár efektních triků, které nejsou nijak těžké, jsem se naučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.1.18 10:08

@Petruška2016 upřímně si myslím že bys musela hodně předtím zamakat aspoň trochu na své fyzičce. Váha sama o sobě nevadí když máš trochu sílu, v rukou, zpevněné břicho atd…Taky počítej s tím, že určitě nebudeš moct mít na sobě tepláky a volné triko. Já byla teda jen jednou a spíše jako doprovod kamarádky, ale víceméně souhlasím s @jankajj
Podruhé už bych nešla, byť je to krásné a líbí se mi to…pro mne to moc není ( a to jsem štíhlá 58 kg a 167 cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 11:03

Děkuji za reakce, no tak břišní svaly nemám vůbec, takže nic, napřed posilovna a pak tyčka :oops: :,( Taky jsem viděla silnější holky jak to válí, ale byly to namakané holčiny, oproti nim jsem rozteklá matrona 8o Kamarádka mě právě přesvědčovala, že do formy se hodím tam, což si právě nemyslím, když nemám ani základní dispozice jakou jsou např. ty břišní svaly :roll: no a kalhotky a podprda 8o tak to rozhodlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze