Pole Dance pro začátečníky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děkuji za reakce, no tak břišní svaly nemám vůbec, takže nic, napřed posilovna a pak tyčka
Taky jsem viděla silnější holky jak to válí, ale byly to namakané holčiny, oproti nim jsem rozteklá matrona
Kamarádka mě právě přesvědčovala, že do formy se hodím tam, což si právě nemyslím, když nemám ani základní dispozice jakou jsou např. ty břišní svaly
no a kalhotky a podprda
tak to rozhodlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, za jak dlouho jste byly schopné něco předvést na tyči, kolik lekcí bylo třeba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bessinka Jak myslis to predvest?
Na konci kurzu pro zacatecniky uz jsme byly schopne udelat jednoduchou asi minutovou choreografii, ale jestli to bylo zrovna k predvadeni, to je otazka k polemice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana víš co jde mi o to po kolika lekcích se naučím aspoň udržet na tyci. Láká mě to už několik let… jenže napřed nebyl nikdo kdo by se přidal…pak byli děti a teď mám čas a pocit že nepotřebují aby se mnou někdo další chodil. Doma si všichni myslí že na to nemám tak bych nerada aby měli pravdu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bessinka Jednoduchou otocku budes nejspis delat uz na prvni-druhe lekci. Na tom totiz vazne nic neni, staci se povesit do jedne ruky a zaklesnout o tyc kolenem. Jako on je ten pole dance spis takova zabava a protahnuti, pokud tam clovek chodi jednou tydne. U zacatecniku to staci, u pokrocilych, kdy uz se delaji slozitejsi prvky, uz by to chtelo aspon dve hodiny tydne (ale ja jsem na tyhle gymnasticke veci pomerne leva, jsem spis silovy typ), proto jsem s pole dance skoncila. Ale bylo to fajn. U tech zacatecniku neni snad nic, co bys nezvladla, lektorka s nacvicovanim taky pomuze.
Zase si nemuzou doma predstavovat, ze budes po dvou mesicich, tedy treba 8 lekcich, litat na tyci jako profi pole dancerky. Dost casto ty nejlepsi presly k pole dance treba z atletiky nebo akrobacie a provozuji pole dance na profi urovni.
Je to proste zabava, zase jina forma posileni a zpevneni tela a pokud te to laka, bez urcite do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bessinka Neni to hloupy dotaz. Normalne je napevno prichycena, ale da se povolit, aby se otacela - to vyuzivaji holky v pokrocilych kurzech, ono se to nezda, ale je to dost narocne a je zapotrebi se ty prvky nejdriv naucit na stabilni tyci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana mě totiž pořád nedavalo smysl, jak se můžou na té tyči točit. Ještě se zeptám…předpokládám že je pak dobré když to nějak jde a baví to, si tyc pořídit domů a trénovat i doma… máte nějakou a jestli ano tak jakou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bessinka Na tu tyc bych se poptala lektorky, urcite ti nejakou doporuci. Znam holky, co je to chytlo tak, ze si tyc poridily domu - akorat to chce hodne prostoru okolo
Ja se nakonec dala na jiny sport, pro ktery mam od prirody lepsi dispozice, ale pole dance byla vazne zabava, na kterou rada vzpominam
Kdyztak si klidne vyzkousej i vic lektorek, kazda to pojima trochu jinak. Jedna to ma ladene vic do sexy vlneni, dalsi vic do posilovani, tak je potreba si najit takovou, ktera ti bude vyhovovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana moc děkuji… prostory mám, v tom problém není. Tak uvidíme…Zítra to jdu zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bessinka píše:
@Afrikana moc děkuji… prostory mám, v tom problém není. Tak uvidíme…Zítra to jdu zkusit.
@Bessinka ako si pokrocila v poledance? Nadchlo ta to, alebo si to vzdala? Ja uz mam tyc doma, ale som tehu tak musim kludnit svoje passion ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o názor, zkušenost…
Smí se dělat pole dance po císařském řezu? Zatím jsem jen 2 měsíce po císaři, ale do budoucna bych ráda pole dance zkusila, přestože s ním nemám žádné zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popelka12 ahoj, dobry dotaz
ano, mozes cvicit pole dance aj po cisarskom, ale chce to cas a rozvahu. Najskor po ukoncenom stvrtom mesiaci, najlepsie az po pol roku. Je to obrovska zataz na brusne svalstvo a tak hrozi pruh v okoli jazvy. Ked si po sestonedeli, je dobre zacat pomalicky stretchovat, posilnovat nohy a ruky, poooomalicky chrbtove svalstvo a brusko nechat este relaxovat. Ja mam tyc doma, som tiez po sekcii pat mesiacov a zacinam odznovu..
drzim ti prsty, nech sa ti dari a hlavne nech ti da dietatko na to priestor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lele88 Dekuji moc za Tvuj prispevek.
Deti mam tri, vzdy s rozdilem cca rok a tricrvrte, tak me napada, kdyz mas takove bohate zkusenosti - doporucujes urcite jit nejdrive do kurzu nebo mohu zkusit sama doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit