Polévkovar - zkušenosti - ano/ne?

23
23.8.24 20:31

Polévkovar - zkušenosti - ano/ne?

Zdravím maminky, jdu si pro radu. Přemýšlím o koupi polévkovaru a říkám si, jestli je to dobrá věc? Máte zkušenosti? Jste s ním spokojené? Ušetří čas při vaření polévky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
23.8.24 20:35

Raději multifunkční hrnec. Tam máš víc variant vaření v jednom. I ty polévky. Úžasný pomocník v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.8.24 21:16

Je to dobré na zeleninové polévky. Všechno tam nacházíš, ochutis a zapneš. Je to hotové za 30 minut a o nic se starat nemusíš. Má to funkci udržení teploty i jiné funkce jako např. Mixování, dělání presnidavek, koktejlů apod. Lze si nastavit i hrubost polévky. Extra krémová, krémová a s kousky. Na dlouhé vývary to ale není. Používám na takové ty rychle polévky k večeři nebo i na oběd. Nachystám si to a jdu si po noční lehnout a bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
23.8.24 21:34

Jo spojojena jsem. Pouzivam na kremove polevky, koktejly, smoothie, omacky. Pouzivala jsem na prikrmy. Nahazis, zapnea a prijdes k hotovemu, minimum spinaveho nadobi. Neni to na vsechno, ale pomocnik to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4493
23.8.24 21:36

To už mi jako lepší varianta přijde ten multifunkční hrnec nebo tlakový hrnec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.8.24 11:39

Já polévkovar mám a za mě je to skvělý pomocník. Mám značku DOMO a je fakt kvalitní. a vaří výborné krémové polévky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
25.8.24 15:30

@Paní.Norrisová Dat jako “alternativu k polevkovaru” ktery vari a mixuje… tlakovy hrnec je trochu zvlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.8.24 23:20

Za mě je to teda super věc, ale když už tak to chce do toho investovat a koupit nějaký pořádný. Mně to za to ale opravdu stálo, protože s dětmi pořád vařím polévky, omáčky, dělám v tom i třeba ovocná pyré nebo koktejly, nemá to využití jen na vaření polévek. Mám od značky President z Tescomy a je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí