Polévky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@TSMoruga delam podobne, jak pisou holky + plus trochu jisky. Nevim teda, kolik ty polivky chces delat, ale myslim, ze bohate staci pul kg masa. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lutonka píše:![]()
![]()
Jsem se pobavila po ranu-prej „nejsem blba“
![]()
JJ, pokud není Jiříčkovi 40, tak čínská polívka je pro dítko fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TSMoruga masoxy nepoužíva, proč taky? Já teda dělam polévku z masa ale jde i mleté. orestovat cibulku, na to to mleté až se hodně orestuje přidat ml papriku a zalít vodou, vařit cca půl h a přidat brambory, já dávam brambor hodně a vařim do změknutí, zahustim hl moukou rozmíchanou ve vodě, provařim a dochutim solí, česnekem a majoránkou
, ještě ml pepř, jí to děti normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám stejně jak tady psaly holky akorát zahušťuji strouhanou bramborou a dělám čím dál větší množství-holkám hrozně chutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@TSMoruga masoxy nepoužíva, proč taky? Já teda dělam polévku z masa ale jde i mleté. orestovat cibulku, na to to mleté až se hodně orestuje přidat ml papriku a zalít vodou, vařit cca půl h a přidat brambory, já dávam brambor hodně a vařim do změknutí, zahustim hl moukou rozmíchanou ve vodě, provařim a dochutim solí, česnekem a majoránkou, ještě ml pepř, jí to děti normálně
No jo. Cesnek jsem uplne zapomnela napsat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913
bez něj by to nebylo ono, ted jsem dělala hovězí na česneku, česnekové fakt hodně a jak všichni jedli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@veronika6913![]()
bez něj by to nebylo ono, ted jsem dělala hovězí na česneku, česnekové fakt hodně a jak všichni jedli
To by bez cesneku fakt nebylo ono! Proto se az stydim, ze jsem na nej zapomnela… ![]()
A hovezi na cesneku bych si teda dala..mnam mnam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913
bylo výborné, sehnala jsme i český česnek
a ještě jsme dělala špenát. Zvláštní že všechny děti špenát mají rádi ale taky s hodně česnekem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@veronika6913bylo výborné, sehnala jsme i český česnek
a ještě jsme dělala špenát. Zvláštní že všechny děti špenát mají rádi ale taky s hodně česnekem
![]()
U nas ti taky mame vsichni radi, s hodne cesnekem
ten tam proste patri a poradne!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 on je taky jinak bez chuti
, manžel si ho občas dá v práci a vždy nějaký problém- bez chuti, jednou prý někomu upadla sůl do hrnce že se to nedalo jíst
. děti mají špenát rádi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro milovniky cesneku a spenatu doporucuju spenatove rizoto-rychlovka na panvi a deti to miluji-orestuju maso (vetsinou kureci nebo kruti) na velke panvi, pridam spenatovy protlak, cesnek, trochu smetany, uvarenou ryzi a chvilku dusim. Vyborne s parmazanen a rajcatky ![]()
- Citovat
- Upravit