Policie a armáda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Policie a Armáda
Zdravím, když mám jen základní vzdělání protože jsem předčasně ukončil střední a nedodělal ji. Můžu se přidat k policii nebo k armádě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dnešní armáda je profesionální, tam se základkou daleko nedojdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeymr píše:
Zdravím, když mám jen základní vzdělání protože jsem předčasně ukončil střední a nedodělal ji. Můžu se přidat k policii nebo k armádě?
To určitě ne, musíš si dodělat maturitu, a pokud budeš chtít nějak postupovat, tak je lepší si dodělat aspon bakaláře. Bývalý manžel je u policie a syn se už teď na střední připravuje na zkoušky k 601 jednotce, zjišťuje si dopředu, co vše je potřeba. Se základkou nemáš šanci. Možná popelář nebo do skladu, někam kde není potřeba nějaké vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vojákům stačí výuční list.
Se základkou se možná dá jít k hasičům.
Ale spíš popelář apod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Ale spíš popelář apod
K hasicum se jen tak nedostanes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Ale spíš popelář apod
K hasičům potřebuješ maturitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty nejsi schopný dokončit v učení ani na střední nebo učňáku a chceš k polici nebo k armádě? To si hezky maluješ, to si jako myslíš že tam se nic učit nebudeš? A i kdybys vyučený byl navíc maturitu už policie nevyžaduje nebo nebude vyžadovat, nevím od kdy to platí, tak musíš projít zkouškou jestli to zvládneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vím, tak hasičům se v dnešní době dostat je dost velký problém. Pokud na to máš střední odbornou školu, tak ano, ale jen tak ne. Je to sen hodně kluků a nábor na tohle státní zaměstnání je dost náročný. Znám kluky co to zkouší několik let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U hasičů potřebuješ maturitu, tam tě s vyučeným listem nevezmou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč mít střední školu na vojáka když za 2 světové války se té myslím neptaly na to co jsi dali ti zbraň a šel jsi podle mne je kravina resit školu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marek nnnnnnn píše:
Proč mít střední školu na vojáka když za 2 světové války se té myslím neptaly na to co jsi dali ti zbraň a šel jsi podle mne je kravina resit školu
Protože teď válka není a vojáci jezdící na mise musí mít něco v hlavě. Kanonenfutr bude potřeba zase až bude válka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit