Práce u polici a děti

Anonymní
11.5.25 13:01

Policie s dětmi

Dobrý den, je tu prosím prosím nějaká maminka která vykonává činnost u policie, ať městské nebo státní a má děti, menší děti. Moc by mě zajímalo jak se to dá zvládnout, jaké jsou případné směny 12h nebo 7-8h tak případně díky moc za odpověď (hlídková činnost)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13041
11.5.25 13:40

Všichni, koho znám, mají dvanáctky včetně nočních a víkendů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 14:10

Dcera. Ohledy na děti se neberou. Každý počítá s tím, že když jdeš k policii (stejně jako do zdravotnictví), tak máš širokou fungující rodinu, která se o děti postará.
Samoživitelky u policie jsou jen v seriálech (často na to myslím u Mare z Easttownu).

Pokud je to tvoje srdcovka, tak se tam dost ženský vrací, až když děti povyrostou. Ale to už zas zvažuješ riziko a fyzičku.

• Citovat
  • Upravit
2200
11.5.25 14:34

Jsem z policejní rodiny. Rodiče 24 hodinové směny.
A vyrostla jsem tak od dětství.
Ale prostě musíš mít hlídání. Partner, rodiče, kamarádky atd.
8 hodinové směny měl jen kancl.
A jedna mamky kolegyně.
Jinak nikdo jiný.
Ve zdravotnictví se člověk mohl domluvit. Ve zdravotnictví jsem dělala, tak vím. S kolegyněmi jsme měly upravené směny kvůli dětem. Nebyl problém.

U PČR by to problém byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
11.5.25 15:04

Příbuzná i její manžel. Mají protisměny dvanáctky a vypomáhají babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13817
11.5.25 15:05

Střídají se 12h směny, 2× denní, 2× noční, potom 4 dny volna. Pořád dokola. Na děti nikdo ohled nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 19:27

U nás na obvode to vypadalo tak, ze hlídkova služba mela 12hod. služby, tam ale žádná maminka nebyla a pak na deti brali ohled, a to v tom smyslu, že měly maminky malých dětí 8, ale vykonávaly spisovou činnost.

Záleží na vedoucím, jak je benevolentni, kolik mají lidi, jestli se jedná o OHS anebo obvodni oddělení

• Citovat
  • Upravit
44228
12.5.25 04:37
@smile_xxx píše: Více

Tak jako spoustu jiných rodin. Tady mají aspoň dodatkovou dovolenou a další dovolenou za pedagogickou činnost, příbuzná pořádá dětské tábory, kde má své dítě s sebou. Dále rehabilitační pobyty v rámci benefitů, můžou někam spolu i s dítětem nebo to strávit na vlastní chatě.
Znám třeba rodinu, kde oba hákují v Kauflandu na protisměny a ti se vůbec nevidí. Toto je ještě v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 08:56

Záleží na útvaru, kde pracuješ. Někde jsou 24, někde 12, někde kancelářské 8. I když děláš na SKPV, nějakou celodenní službu máš. Je to jako jiná zaměstnání - ohledy se moc neberou, prostě je to zaměstnání jako každé jiné. Nedocenitelnou výhodou je fungující širší rodina.
Výhodou je po 15 odsloužených letech 14denní rehabilitace a 30denní řádná dovolená. Jinak žádné benefity.
Anonym - sloužím u PČR.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.25 12:38
@Anonymní píše: Více

Ja taky sloužim, ale jako benefit dále vnímám 100% při ošetřovnem a 1.mesic nemocenské. Pak taky vím, že kolegové využívali nějaké příspěvky na tábory pro deti, anebo rekreační střediska a chaty za zvýhodněnou cenu.

Jako každé zaměstnání ma něco, je dost věcí, které mi vadi, ty jsou ale spíš systémové.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat