Policistka???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Policistka???
Holky, dost přemýšlím dát si přihlášku k Policii ČR. Jen bych chtěla znát názor žen, co u policie pracuje, co Vás k této práci vedlo? ?Výhody,smysl práce, jak jste spokojené… Začínám o této práci uvažovat, ale abych se přiznala spíše kvůli tomu, že v našem kraji je velká nezaměstnanost a možností uplatnění rapidně ubývá…Děkuji za Váš názor, třeba mě budete motivovat:)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, myslím že teď musí každý absolvovat tu jejich školu - pokud máš SŠ, tak je to půl roku, nejdřív tělesné a psychotesty a pak tedy tu školu, no ale to ti platí již nějaký základní plat, takže jsem o tom uvažovala také, ale jednat ty testy a jednak je pro mne nejblíž v Praze a to nenechám dítě na tak dlouho u babičky. Ale kvůli té nezaměstnanosti mne to už taky jen tak zlehka napadlo, ale zavrhla jsme to. Ale tuším, že v Olomouci tu školu mají, tak proč to nezkusit, za to nic nedáš…a platy mají fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdřív musíš projít sítem - psychotesty, fyzické a zdravotní. Pak na půl roku do školy a pak už hurá do rachoty. Ve škole je základní plat něco kolem 10 tis. pak něco kolem 16 tis. čistého. Takže zase nějaké závratné prachy tam nejsou, ale v dnešní době je to jistota práce.
Jen je potřeba si rozmyslet, jak to budeš dělat s dětma (teda pokud máš), protože se samozřejmě pracuje na směny a šance že se dostaneš někam do tepla kanceláře na 8 hodinnou je mizivá. Alespoň ze začátku.
Tak a tohle všechno mám od manžela a od kamarádky policajtky, takže osobní zkušenost nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky mám zkušenost od kamarádky, která zhruba před 1/2 rokem dělala přijímačky - neudělala. Testy tělesný zdatnosti jsou prý dost tvrdý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit