Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, nevíte co s politou knížkou? Resp. Jak ji vysušit, aby z toho nebyl uplnej salát?
Chtěla jsem to něčím na topení zatížit, ale bojim se, aby se mi neobtiskly písmena z protějších stránek
Ani snad nebudu říkat, že sem utopila knížku z knihovny
![]()
já bych použila fén a suchou jí pak zatížila, aby se trochu splácla a stránky narovnaly. neboj budou mít pochopení, určitě nejsi jediná ![]()
MOc neporadím, ale já bych se bála že když to zatížím že se mi slepí listy. ![]()
A co pak proložit stránky bílými listy papíru, aby se nic neobtisklo? Ale záleží, jak tlustá je to bichle. ![]()
No přemýšlím, jestli radši nekoupím novou.. takhle vyšla koncem minulýho roku a jsem uplně první, kdo si ji bral jako novinku
Musím říct, že je to teda moje premiéra.. a zrovna u tak blbý knížky.. kdyby to bylo něco čtivýho, tak si to necham a koupim jinou, ale takovou blbost mít v knihovně…
![]()
Nelisa píše:
A co pak proložit stránky bílými listy papíru, aby se nic neobtisklo? Ale záleží, jak tlustá je to bichle.
To zas nevím, jestli bych ty papíry z toho pak vyndala
navíc to má 270 stránek ![]()
Njn, pokud je k sehnání, byla úplně nová a je poškozená, tak bych ji taky koupila.
Cheyenne píše:Nelisa píše:To zas nevím, jestli bych ty papíry z toho pak vyndala
A co pak proložit stránky bílými listy papíru, aby se nic neobtisklo? Ale záleží, jak tlustá je to bichle.navíc to má 270 stránek
Mohly by se přilepit, co?
A 270 a jsou polité všechny?
No… za pokus by to stálo a když tak koupíš tu novou, když to nevyjde. Nějak bych to zkusila.
Sušila bych asi fénem,ale stejnak ty listy asi zůstanou ztvrdlý a zkroucený.Asi to bude lepší koupit novou ![]()
no, tak to bych taky kupovala, když jsi byla první, kdo ji měl
tak ja to vysusila fenem a pak na dlouho zatizila a dobry.listy se neslepily a ani to nebylo moc videt.Ale kdyz se priznas,tak ti treba daji jen nejakou pokutu a nebudes to muset kupovat.
Já bych ji vysušila a až potom zatížila.Zašla bych s ní do knihovny a zeptala se co s tím, buď zaplatíš jen nějakou částku a nebo ti až tam řeknou, že musíš zaplatit celou knihu.Knihovnice jsou na to zvyklé a poradí co a jak.
Nelisa píše:Cheyenne píše:Mohly by se přilepit, co?Nelisa píše:To zas nevím, jestli bych ty papíry z toho pak vyndala
A co pak proložit stránky bílými listy papíru, aby se nic neobtisklo? Ale záleží, jak tlustá je to bichle.navíc to má 270 stránek
A 270 a jsou polité všechny?
No… za pokus by to stálo a když tak koupíš tu novou, když to nevyjde. Nějak bych to zkusila.
No, jsou mokrý všechny.. spíš než politý mi to spadlo do hrnku s vodou a ta spodní část tu vodu nasála, než jsem si toho všimla ![]()
No, zítra tam zajdu, vysvětlím situaci a dozvím se co a jak ![]()