Politá knížka

157
16.1.12 20:16

Politá knížka

:mavam: Holky, nevíte co s politou knížkou? Resp. Jak ji vysušit, aby z toho nebyl uplnej salát? :think: Chtěla jsem to něčím na topení zatížit, ale bojim se, aby se mi neobtiskly písmena z protějších stránek :? Ani snad nebudu říkat, že sem utopila knížku z knihovny :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
16.1.12 20:19

já bych použila fén a suchou jí pak zatížila, aby se trochu splácla a stránky narovnaly. neboj budou mít pochopení, určitě nejsi jediná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.1.12 20:20

MOc neporadím, ale já bych se bála že když to zatížím že se mi slepí listy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.1.12 20:21

A co pak proložit stránky bílými listy papíru, aby se nic neobtisklo? Ale záleží, jak tlustá je to bichle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
16.1.12 20:22

No přemýšlím, jestli radši nekoupím novou.. takhle vyšla koncem minulýho roku a jsem uplně první, kdo si ji bral jako novinku :zed: Musím říct, že je to teda moje premiéra.. a zrovna u tak blbý knížky.. kdyby to bylo něco čtivýho, tak si to necham a koupim jinou, ale takovou blbost mít v knihovně… :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
16.1.12 20:23
Nelisa píše:
A co pak proložit stránky bílými listy papíru, aby se nic neobtisklo? Ale záleží, jak tlustá je to bichle. :mrgreen:

To zas nevím, jestli bych ty papíry z toho pak vyndala :D navíc to má 270 stránek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.1.12 20:23

Njn, pokud je k sehnání, byla úplně nová a je poškozená, tak bych ji taky koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.1.12 20:25
Cheyenne píše:
Nelisa píše:
A co pak proložit stránky bílými listy papíru, aby se nic neobtisklo? Ale záleží, jak tlustá je to bichle. :mrgreen:
To zas nevím, jestli bych ty papíry z toho pak vyndala :D navíc to má 270 stránek :D

Mohly by se přilepit, co? :think: A 270 a jsou polité všechny? :mrgreen: No… za pokus by to stálo a když tak koupíš tu novou, když to nevyjde. Nějak bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.1.12 20:25

Sušila bych asi fénem,ale stejnak ty listy asi zůstanou ztvrdlý a zkroucený.Asi to bude lepší koupit novou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
16.1.12 20:32

no, tak to bych taky kupovala, když jsi byla první, kdo ji měl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
16.1.12 20:32

tak ja to vysusila fenem a pak na dlouho zatizila a dobry.listy se neslepily a ani to nebylo moc videt.Ale kdyz se priznas,tak ti treba daji jen nejakou pokutu a nebudes to muset kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.1.12 20:40

Já bych ji vysušila a až potom zatížila.Zašla bych s ní do knihovny a zeptala se co s tím, buď zaplatíš jen nějakou částku a nebo ti až tam řeknou, že musíš zaplatit celou knihu.Knihovnice jsou na to zvyklé a poradí co a jak.

• Citovat
  • Upravit
140
16.1.12 21:19

Zkusila bych vysušit fénem a pak listy přežehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
16.1.12 21:21
Nelisa píše:
Cheyenne píše:
Nelisa píše:
To zas nevím, jestli bych ty papíry z toho pak vyndala :D navíc to má 270 stránek :D
Mohly by se přilepit, co? :think: A 270 a jsou polité všechny? :mrgreen: No… za pokus by to stálo a když tak koupíš tu novou, když to nevyjde. Nějak bych to zkusila.

No, jsou mokrý všechny.. spíš než politý mi to spadlo do hrnku s vodou a ta spodní část tu vodu nasála, než jsem si toho všimla :think:
No, zítra tam zajdu, vysvětlím situaci a dozvím se co a jak :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.1.12 21:23

Ale zas lepší voda než třeba kafe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...