Poloha miminka, konec 34. tt

499
2.5.12 19:51

Poloha miminka, konec 34. tt

Co myslíte, jaká může být poloha mimča v bříšku? Pohyby cítím dole anebo uprostřed v oblasti pupíku. U pupíku také cítím a vidím vyboulení, dva větší hrbolky. Žádné velké kopance nepocituji, spíš takové převalování, dloubání. Bohužel mám takovou zvláštní doktorku, která nechce dělat ultrazvuky, takže já vůbec nic nevím ani váhu ani polohu, naposledy jsem byla na utrazvuku ve 24tt na genetice a tak už mě to docela znervózňuje. Myslím , že kdyby bylo mimčo hlavičkou dole , tak cítím pohyby nahoře, ale třeba se pletu. Prosím tedy ty, které cítíly podobné pohyby v oblasti jako já, jaká byla poloha jejich mimča? Placentu mám nahoře. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
2.5.12 19:59

Přesně, na UZV ve 30tt máš nárok.
Mám malého hlavou dolů, kopance cítímpod jedním žebrem a na boku, záda dokážu nahmatat na druhé straně od kopanců. A když má škytavku, tak to cítím prozměnu úúúúplně dole v rodidlech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
2.5.12 20:00

Cítím přesně to co popisuješ ty. Taky nekope, jen se převaluje nebo se vyboulí na úrovni pupíku. Malá je KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
2.5.12 20:00

Já jsem měla od 32tt malo otočenou hlavičkou dolů, ty hrbolky jsem měla taky, bylo to srandovní se dívat, moje dr. mi dělala UTZ na každé prohlídce, ale vím že to nedělá každý, ale ve 32 tt je povinný UTZ :think: Jo a já jsem nahoře pohyby necítila vůbec, myslím že máš mimi správně otočené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
2.5.12 20:03

Vydupej si utz ve tretim trimestru, dela se okolo 30 az 32 tt a plati ho pojistovna. Mohli by ho udelat tam cos byla v tom 24tt.
Jinak pohyby citim porad stejne, prcek byl v 31 tt koncem panevnim a dnes ve 34 tt byl zas hlavou dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
2.5.12 20:04

Ke své doktorce jdu až za 14 dní, tak nevím, jestli mám na to ještě čekat, protože pak už by mě stejně měla předat nemocnici, teda doufám, případně ji určitě řeknu o ultrazvuk, to budu 36+1. Nebo jestli zavolat do nem. a příští týden tam skočit, ale bez doporučení od Dr., jestli vůbec můžu. Bojím se jestli třeb neleží nějak divně, prostě bych byla klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
2.5.12 20:06

Děkuji všem, jak říkám, nevím jestli čekat nebo se tam nacpat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
2.5.12 20:06

tak zavolej doktorce a uvidíš, držím palečky ať vše dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.5.12 20:09

řekla bych, že může mít hlavičku dole a nožky jak jsou pokrčené, tak vychází kolem pupíku…, hlavně se zkus uklidnit, má dost času se případně přetočit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
2.5.12 20:11

Ja mela dite kazdy tyden v jine poloze, nakonec skoncil napric, takze byl vytahnut cisarem, ale bylo to vice mene planovanejsi, vic pod kontrolou a tudiz prijemnejsi, nez spontanni pordo (aspon pro me). Takze polohu tolik neres, on se mimousek nejak posklada a na porodnicich je to vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
2.5.12 20:11

Moje Dr. má právě dovolenou, proto tam jdu až za 14 dní, ale zkusím zavolat sestře a zeptat se na to, zase to nechci nějak dramatizovat, ale to čekání mě nějak ubíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
2.5.12 20:13

Tak snad má dost místečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
2.5.12 20:18

V životě jsem necítila pohyby nad pupkem a přitom byla malá hlavou dole. Polohu dr. pozná i pohmatem, v průkazce je na to i kolonka, mrkni na to, mně to tam dr. psala, i když nedělala utz. Ale kolem toho 30.tt ti ho dělat měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
2.5.12 20:36

V průkazce jsem to nenašla, ale děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
2.5.12 20:39

Hm, kdybych uměla poradit, ona je každá ta průkazka jiná, ale někde vprostřed, kam vypisovala každou návštěvu, byly kolonky na krev - cukr, bílkovina… na váhu, tlak, akci srdeční… a taky tam byla kolonka na polohu plodu. Ale vzhledem k tomu, že tvá dr. zcela opomenula jeden ze tří povinných (pro ni) utz, možná není dost pečlivá, aby se s tím vypisovala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí