Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Koupili jsme EW pro dvojčátka. Řešila jste některá problém s polohováním nožiček u sporťáku? Někde na nějaké diskuzi jsem viděla domácí vytvořené polohování a teď to nemohu najít. Poradíte jak vyřešit polohování? Bude nám 5 měsíců a už budeme muset do sporťáku (jsme moc velký).
Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?
Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro PlusJá tady nebudu za moralistku, že by mimina měla v pěti měsících jenom ležet
..takže bys teoreticky polohování nohou nepotřebovala. Jinak EW mám taky a nepolohovala jsem ničím a holky s tím problém neměly..
Taky mám EW a taky jsem nepolohovala. Naši šli teda do sporťáku až v sedmi měsících, ale dokud byli mrňaví, tak měli nohy v podstatě ještě na sedáku, dolů jim nevisely a pak už v kočáře stejně téměř nespali, a když už náhodou spali, tak jim to nijak nevadilo ![]()
Tak my jsme na tom přesně stejně. Malé teď byly 4 měsíce a ve fusaku a bundě se do korbičky nevešla na šířku. Zkoušela jsem ji tam narvat, ale celou procházku prořvala
Takže musela o sporťáku, což je pro takhle malé mimino na zimu dost naprd
Navíc druhé dítě je starší a chodící, takže nehrozí, že by na sobě snesl mít nánožník, který lze připnout jen po obou stranách. Já jsem z toho od soboty dost nešťastná, dokonce uvvažuju o koupi jiného kočáru, který je za sebou, tudíž korbička bude širší…
Já je v korbičkách ještě držím, ale protože jim nedávám fusak. Dám jim kombinézku a teplou deku (do plus jedna jim to stačí, ale už je to hraniční). Jak se ještě trochu ochladí budou muset do fusaku a do sporťáku.
Navíc mám problém, nechtějí mi přes den spát v postýlce, usnou jen v kočáře, tak to polohování nožiček dost řeším.
Naši se narodili v srpnu a byla tenkrát dost kosa, takže jsem je balila už od začátku. Mám i originální fusaky EW, ale ty jsem tu první zimu použila jen párkrát, když bylo fakt hodně pod nulou a někam jsem nutně musela, jinak jsem zimu odjezdila s korbičkama tak, že jsem dávala fusak emitex do autosedačky + chluptkovou deku a zpnula tím nánožníkem bo jak to nazvat na korbičky. oblečení byli normálně v body+punčochy a na to tateplená souprava. Zmrzlí nikdy nebyli a stačilo to a ten emitex nezabírá tolik místa jako klasický fusak. Jinak na fotce jsou v těch sedmi měsících a nohy mají na tom sedáku ![]()
Prosím, máte-li někdo doma easy walker sky pro jedno dítě, mohli byste mi napsat rozměry těsně tam, kde se ohýbá polohování nožiček? našla jsem stránky jedné paní, která šije na zakázku i podložky pro nohy, ovšem na jiný typ kočárku. děkuji Eltýna