Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, mohl by mi někdo poradit jak vyřešit polohování zádíček do úplného sedu u britaxe B-motion? Moc děkuji
Ahoj, hodně o něm uvažujeme a tohle je pro mě obrovské mínus. Do úplného sedu nejde napolohovat. Paní v obchodě nám řekla, že se to dá vyřešit polštářkem
Můžu se zeptat, jak jste s kočárkem jinak spokojení a jestli jezdíte i do terénu, případně jak dlouho nebo na kolikáté dítě máte? Moc děkuju.
Nejde tam dát pásek? Tak jsem to řešila u kočárku Quinny Speedi. Dala jsem za opěrku pásek a bylo to.
@anetka89 bezte na fb jsou tam skupinky, kamaradka myslim prodlouzila ten stahovak a ma to do uplneho sedu…
Mám koupený pásek (na fb prodává paní za 99Kč),ale co jsem viděla na fb stránkách některé maminky to vyřešili tak, že ty pásy na polohování omotají kolem rukojeti a zaháknou za cvočky.
A proč musí úplně sedět? Já to neřešila, kluk stejně věčně visel přes madlo (ale já taky nepoužívám pětibodové pásy, dávala jsem většinou jen přes nohy, aby nevylejzal.
Jinak ty pásky jsou v pohodě, polštářek je blbost.
Mám pásek za 59 Kč a úplně super. Prý to jde i v galanterce koupít. cvočkama přidelané pásky a uprostřed zapínám sponou. Vůbec nepoužívám polohování co je na kočárku, buĎ malá sedí nebo leží a spí ![]()
@Kalukap píše:
Ahoj, hodně o něm uvažujeme a tohle je pro mě obrovské mínus. Do úplného sedu nejde napolohovat. Paní v obchodě nám řekla, že se to dá vyřešit polštářkemMůžu se zeptat, jak jste s kočárkem jinak spokojení a jestli jezdíte i do terénu, případně jak dlouho nebo na kolikáté dítě máte? Moc děkuju.
Jinak já měla nejdříve britax agile, přikoupené na něm nafukovací kolečka. A ted mám britax b-motion 4+, má kolečka gelová, takže nepíchnu. Já měnila ale ne pro kolečka, ale pro délku ležení. Motion má delku 105cm, my jezdíváme na celodenní výlety…zoo, koupaliště apod. a chci at se i jak bude dcera starší pohodlně vyspí. A terén v pohodě, jsem opravdu spokojená. Mám ho z druhé ruky, paní používala rok. A nemá žádné vady.
@Veru1987 píše:
Jinak já měla nejdříve britax agile, přikoupené na něm nafukovací kolečka. A ted mám britax b-motion 4+, má kolečka gelová, takže nepíchnu. Já měnila ale ne pro kolečka, ale pro délku ležení. Motion má delku 105cm, my jezdíváme na celodenní výlety…zoo, koupaliště apod. a chci at se i jak bude dcera starší pohodlně vyspí. A terén v pohodě, jsem opravdu spokojená. Mám ho z druhé ruky, paní používala rok. A nemá žádné vady.
Děkuju ![]()
@Veru1987vím že nějak páskem, jen nevím jak. Mohla bych poprosit o foto jestli to půjde?
děkuji
@Kalukap co se týká peněz (pořizovací cena nového) měl už by mít všechny vychytávky. Ale jinak jsem ho pořídila teď z druhé ruky. A zatím spokojenost. Nechtěla jsem agile kvůli kolečkům. Jsem z vesnice -(ale větší) takže spíše chodníky silnice jezdíme. Po zahradě v pohodě. A zvládne i horší terén.
skladnost super a vaha taky jde. Váhala jsem mezi valco snap4 a jsem rada za britaxe už jen kvuli materialu. A polohovani nožiček stačí úplně malé (15m) zvednout jen jak to jde. Mám k tomu i polohování na nožky ale zatim jsem to tam nedala ani jednou…snad Vám to trochu pomůže. ![]()
@anetka89 ja kupovala doplnky tady a je tu i to zvedani zad https://www.sufik.cz/…zad-d151.htm
Z každé strany visí pásek, potom jenom cvaknu uprostřed.