Polsko - na dovolenou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69010
22.8.22 19:44

U moře jsme byli několikrát (z čehož plyne, že se nám tam líbilo :-D). Když člověk chytnul dobré počasí, i na tu válečku to bylo, ono 25 je na sluníčku vedro, ale furt ne na zdechnutí, my vedra neradi. Za nepříznivého počasí bylo kam jít - hrady, majáky… duny u Leby nádhera, lebský dinopark pro děti taky super, akce na celý den za nikterak strašlivý peníz. Mám ráda přístavy, kde si člověk koupí čerstvou rybu přímo z lodi. Ale poslední rok jsme chytli takovou zimu a déšť, 10 dní v kuse na konci července když už nelilo, tak se teploty nevyhrabaly přes 20 a u moře jsme za těch 10 dní byli souhrnně na pár hodin. Jako bylo tam co dělat, ale nějak od té doby sbírám odvahu to zopakovat a slibovat to dětem jako dovolenou u moře :mrgreen:
Jinak miluju i ta města na jihu, Krakow, Wroclaw, ale to jsem teda nikdy s výletem k moři nespojovala, tam jezdíme separé a klidně i v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.8.22 19:58

Myslim, ze letosni teplo uz jsi prosvihla ;).
Jinak krasne a levnejsi more je jeste o neco dalna vychod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.8.22 20:24

@Lucie_Sx Já byla v Turecku tepla jsem si užila až až :lol: jen mě zajímá co lidi láká jet právě do této země

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
22.8.22 21:10

.

Příspěvek upraven 09.03.23 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
22.8.22 21:23

V Polsku jsme byli jednou před několika lety. Městečko Miedzyzdroje. Poslední týden v červenci je šance na velmi hezké počasí. Teplo jako u nás, kolem 35 stupňů, voda příjemná na schlazení. Moře není tak slané, není až tak čisté. Na fotkách to vypadá, jak když jsi u rybníku. Ale to okolí… Moc se nám tam líbilo. Příjemní lidé, čisto, hezké výlety po okolí. Vůbec nelituji takové dovolené. V budoucnu plánujeme zase se tam podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
22.8.22 21:45

Jezdíme každý rok do Polska k moři protože to tam je nádherné. Moře je studené, ale tam co jezdíme, nejsou téměř žádní turisti z ciziny, takže si nepřipadáme jak na Mácháči. Přístavní městečko je čisté a krásné, pláže nejsou přeplněné, za mě doporučuji. Ale ne že se tam všichni vydáte a máme po idylce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
22.8.22 21:48
@Annabela11 píše:
@Lucie_Sx Já byla v Turecku tepla jsem si užila až až :lol: jen mě zajímá co lidi láká jet právě do této země

Pokud někoho lákají severské země a nechce se vydat z peněz, tak tam už to seversky dýchá a přitom to člověka finančně nepoloží. My teď přijeli z Chorvatska, kde to je také krásné, ale dost už drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.8.22 07:11

@Kipa22 Ano psala jsem že Chorvatsko je už opravdu drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.12.22 16:36

Oživuju … nějaké tipy na ubytování v Polsku u moře? Kemp? Chatičky? Nebo bungalov? Plánujeme letní dovolenou s malými dětmi a psem😊díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19018
19.4.23 13:34

Také bych se přiklonila, kdyby měl někdo tipy… Přemýšlíme o dovolené v Polsku, u moře, ale aby tam bylo i jiné vyžití. Jen válet u moře se nám nechce (což tady prý ani moc nejde, že je moře studenější), tak aby bylo něco zajímavého i v okolí, hlavně i pro děti :-)
Klidně může být i kemp nebo nějaká chata, bungalov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
19.4.23 13:51
@Schnapi píše:
Také bych se přiklonila, kdyby měl někdo tipy… Přemýšlíme o dovolené v Polsku, u moře, ale aby tam bylo i jiné vyžití. Jen válet u moře se nám nechce (což tady prý ani moc nejde, že je moře studenější), tak aby bylo něco zajímavého i v okolí, hlavně i pro děti :-)
Klidně může být i kemp nebo nějaká chata, bungalov…

Kolik je dětem? Co si předstvuješ za vyžití? Mi zkoušeli winsderfy, měli půjčené kajaky, byli jsme na hradu Malbork, půjčili si kola na Helu, byli jsme na válečných lodích ( muzeum)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19018
19.4.23 14:30
@Lama Lama píše:
Kolik je dětem? Co si předstvuješ za vyžití? Mi zkoušeli winsderfy, měli půjčené kajaky, byli jsme na hradu Malbork, půjčili si kola na Helu, byli jsme na válečných lodích ( muzeum)…

Je jim 9 a 8. Já právě nevím, tak cokoliv. Jako na nějaké památky nebo zámky to nedostanu ani jednoho (ani chlapa :-) ), ale třeba to muzeum nebo lodě, ty kola to je v pohodě. Klidně nějaké hřiště ještě by taky šlo. I když jim někdy stačí výlet do cukrárny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí