Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do kufru bych dala to lehčí oblečení a těžký kabát bych si přes kontroly oblekla na sebe, kosmetiku omezila na to opravdu nejnutnější a zbytek si koupila na místě… Kdyby jsi letěla první tridou Air France, tak možná, ale Ryanair zrovna neprojde nikde ani centimetr niceho navic. Velký polštář na dve hodiny letu ti nezblajznou.
@Vladusxx píše:
@Terka0103 my jsme letěli s Ryanair do Říma…měli jsme teda jen příruční zavazadlo ale nesměli sme mít nic bokem..vanilka i malá brasnicka s fotbalem na opasku…museli jsme ji narvat u vstupu do batohu jinak by nás nepustili na palubu. Jednoho typka opravdu nepustili protože se mu nepodařilo nacpat do kufru brasnu s notebookem. Takže bych to asi neriskovala…
A nevíš prosím jestli řeší Teda přesně rozměry?
@Terka0103 píše: 😅 😅 To je komedie fakt, člověk se slušně ptá na jednoduchou otázku kde vlastně jen 2 lidi odpověděli na TU DANOU OTÁZKU. Pak zas že necestuje důstojně, ale jako pašerak. Nice
Podivej se, pokud někdy někomu takový polštář třeba i u RA prošel, neznamená to, že to projde i tobě. Tvoje otázka je problematická, nikoliv jednoduchá, lidi se ti snaží poradit a ještě se čílíš. Tak si to udělej jak chceš, tvoje věc. Za mně takový polštář kor u RA která je přísná - ne.
Jsi pěkně protivná.
U Ryanair jsem viděla scénku, kdy se slečně nedařilo nacpat do příručního zavazadla tlustý časopis a letuška trvala na tom, že si ho vzít nesmí. Tvůj plán s polštářkem je pitomost.
Tak zrovna nizkonakladovka ti asi bude dělat problém, ze beres na palubu kromě tašky ještě dalsi zavazadlo.
@veria píše:bozinku
Podivej se, pokud někdy někomu takový polštář třeba i u RA prošel, neznamená to, že to projde i tobě. Tvoje otázka je problematická, nikoliv jednoduchá, lidi se ti snaží poradit a ještě se čílíš. Tak si to udělej jak chceš, tvoje věc. Za mně takový polštář kor u RA která je přísná - ne.
@Platanka píše:
Jsi pěkně protivná.U Ryanair jsem viděla scénku, kdy se slečně nedařilo nacpat do příručního zavazadla tlustý časopis a letuška trvala na tom, že si ho vzít nesmí. Tvůj plán s polštářkem je pitomost.
Hned protivná 😅
Btw priprav se na to, ze tam ten kabát a vse navíc budeš muset nechat
neprijdes mi zrovna ve vate, takže to ještě zvaž
@Terka0103 píše:
bozinku
bozinku jsi ty
Jak vidíš obrázek shora, RA to vše měří, mají na to rámeček. Takže - pokud ten polštář bude tvoje jediné příruční zavazadlo, splní rozměry a máš ho zaplacené, pak by ti projít mohl. Ale nesmíš mít zřejmě nic jiného, ani kabelku, už jsem cpala kabelku do kufříku jednou. Uplně nejlepší bude, když se podíváš na jejich stránky, tam bude o počtu příručních zavazadel a jejich rozměrů vše.
@Tichošlápek píše:
Btw priprav se na to, ze tam ten kabát a vse navíc budeš muset nechatneprijdes mi zrovna ve vate, takže to ještě zvaž
Ještě něco? 🤔
@Terka0103 píše:
Ještě něco? 🤔
Asi ne, na tebe koukám škoda písmenek
@Tichošlápek píše:
Asi ne, na tebe koukám škoda písmenek
Nápodobně. Hned řešit kdo má jaké finanční možnosti
@dana.dv píše:
Polstar pojede rentgenem, detem berou vzdy i hracky na kontrolu… To budou cumet, co pasujete
Jeste bych doporucila si v kapse toho kabatu zapomenout klice
.
@Terka0103 řešili to že mohlo být jen jedno příruční zavazadlo..otázkou je jestli by ten polštář brali jako polštář nebo právě jako další zavazadlo když by viděli že v nem je to oblečení…nám teda batohy nepremerovali..ale měli jsme jen malé batuzky na prodloužený vikend s pár kouskama oblečení…takže se naštěstí foťák vlezl, byla to zrcadlovka a ne úplně levná (asi 60k celkem) takže měl partner strach aby se mi v batohu nepoškodila no ale stejně ji tam musel nacpat…v letadle si ji pak zase vyndal a držel si ji na klíně…leda ještě jestli budeš mít jako příruční malou kabelku tak ji narvat do toho polštáře aby to bylo jako jeden kus…ale fakt bych to neriskovala…